Szekeres Viktor

Így készül a South Park - már magyarul is

Aki kíváncsi, hogy készül a 2000-es évek elejének, manapság azonban csak a középmezőnyt erősítő animációs sorozata, a South Park, a hétvégén jól megnézheti magának a Comedy Centralon.

Honnan jön az ötlet, hogy milyen válogatott módon káromkodjon Cartman? Ki találja ki, hogy milyen brutális halált haljon Kenny? A South Park alkotói egészen 2011-ig nem engedtek be kamerát a stúdiójukba, azonban Arthur Bradforddal kivételt tettek, így elkészülhetett a dokumentumfilm, ami bemutatja, hogyan készül az egykoron remek, manapság viszont elég hullámzó színvonalú animációs sorozat. A filmet május 20–án a magyar Comedy Central is bemutatja.


A Hat nap adásig: Így készül a South Park című dokumentumfilmet Arthur Bradford készítette, miután Trey Parker és Matt Stone, a sorozat két őrült atyja, megengedte neki, hogy bepillantást nyerjen a South Park készítésének világába. A film bemutatja a teljes folyamatot, az ötlet megszületésétől annak a 22 perces résznek az elkészüléséig, ami végül a tévék képernyőjén landol. A dokumentumfilmes kamerái három hónapon át követték a csapat minden mozdulatát a los angelesi South Park Studios kulisszái mögött, hogy végül egy órában bemutassa, hogyan zajlik a készítők stressztől nem éppen mentes hete adás előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #5
    csak az a baj, hogy rég rossz, ha vannak gyenge részek. akkor már az ember inkább olyan sorozatokat néz, amikben csak jó részek vannak.
  • mochee #4
    Hát nem tudom, vannak gyengébb részek, de évadonként ma is van jópár olyan rész ami iszonyat el lett találva. Ilyen pl asszem a legutóbbi is, amiben a két négert akarja a Cartman összehozni. Azon beszartam.
  • Csaba007 #3
    6 nap alatt csinálnak egy részt,most már értem miért ilyen változó a színvonal :/
    Kicsit azért dolgozhatnának előre,vagy kicsit többet, és már is javulna a minőség.
  • l300d #2
    amikor cartmen azt mondja a negernek hogy biztos van a pincebe egy basszusbitar na az a resz kegyetlen:) az ujak tenyleg szarok. ugy nez ki kiegtek.
  • AZTA #1
    Hát mostanába nem nagyon erőltetik meg magukat az biztos..