Szekeres Viktor

2. évad az Avatar: The Last Airbender folytatásának

A The Last Airbender-sorozat rajongói tegnap nagyot csaphattak örömükben a levegőbe, ugyanis az eredeti széria folytatása, a The Legend of Korra készítői újabb 26 részes megbízást kaptak a Nickelodeontól.

Itthon még nem láthatjuk a The Legend of Korra című animációs sorozatot, azonban Amerikát már meghódította, hiszen a Nickelodeon csatornán hetente 3-4 millióan látták a premierepizódokat, ráadásul a széria ismétlései is igen nézettek. Természetesen mindez azzal járt, hogy a Nickelodeon jelezte a készítőknek, hogy igényt tartana a második szériára is. A The Legend of Korrából eddig az első évad 1. "könyve" került adásba, a tervek szerint a szezonból hátralévő 14 epizódot 2013 elején engedi adásba a Nickelodeon. (A második évad, azaz a 3. és 4. "könyv" egyébként 26 részes lenne.)


A The Legend of Korra sokak számára azért is számít kötelező sorozatnak, mert az Avatár - Aang legendájának folytatása - ez az az animációs sorozat, melyből pár éve M. Night Shyamalan készített filmet Az utolsó léghajlító címmel. A The Legend of Korra 70 évvel az Avatar: The Last Airbender történetét követően játszódik, és az Aang után következő Avatár kalandjait mutatja be. A széria készítői Michael DiMartino és Bryan Konietzko.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kandeláber #6
    Nekem csalódás volt a Korra. Megnézem persze majd a folytatást is, de szerintem az Aang sorozatnak nyomába sem ér.
  • dresden1 #5
    A Korra nem 12 részes spinoffnak készült, csak pár helyen, mint mondjuk a Wikipedián ilyen hülyeséget írnak, minisorozartól, meg minden.

    A Nick 12 részt akart, azt toldották meg tavaly még 14 résszel, de az nem második évad, hanem az első. A második évad most lett biztos. Azért kavar be a dolog, mert az évad (season) az technikai kategória, a készítők ezért használják konzekvensen a 'book' szót, mert nekik gyakorlatban 12-14 részes egységeket jelent a meló, de a csatorna anyagi és minden egyéb más tekintetében egy esernyő alatt kezeli a book 1 és 2-t, a 3-at és 4-et, nem pedig külön.
  • nr1ranger #4
    A legend of Korra eredetileg egy 12 részes spin-offnak készült az eredeti sorozathoz, azonban még a készítése közben berendelték a 2. évadot. Ekkor viszont valószínűleg már olyan stádiumban járt a forgatókönyv, meg az egész sorozat, hogy több kavarodást okozott volna ha belenyúlnak az eredeti elképzelésbe és az equvalistás történetet húzzák tovább.
    A cikk egyébként hülyén fogalmaz mert az 1. könyvnek vége. 2013-ban a 2. könyv jön (majd ez után jön a most berendelt 26 rész, tippre ez is 2 évadra vágva). Az eredeti Last Airbenderrel ellentétben itt nem 20 részesek az évadok, hanem 12-14. Ezt konkrétan Mike és Bryan is elmondta, így több időt tudnak fordítani az animációkra stb.
  • Vereshegyi #3
    Érdekes. Én anno megnéztem az első tizenvalahány részt. Az elején egész tűrhető volt, még érdekesnek mondható gondolatok is voltak benne. Egyenlősítők=Kommunisták.
    Aztán a végén egy dupla részben hirtelen elvarrtak szinte minden addig feldobott szálat. Megkapott minden erőt, a rossz fiúkat legyűrték, a szerelmi háromszög megoldódott. Én komolyan azt hittem hogy rossz volt a nézettség ezért kellett igy összecsapni a végét. Erre most meg tudom, nem csak hogy készült még 14 rész, de jön következő évad. Akkor mi volt az a vacakság a közepén?
  • nr1ranger #2
    Mentségére legyen mondva hogy a léghajlító is iszonyatosan hülyén hangzik.
  • Khabbas #1
    "Az idomárok ideje lejárt" OMG IDOMÁR