Szekeres Viktor

Október elsején indul a magyar RTL 2

Szuperprodukciók, vadiúj sorozatok, napi valóságshow, a legsikeresebb magyar vetélkedő - többek között ilyen műsorokkal indul ősszel az RTL2 itthon.

Fogsz találni neked való műsort az RTL2-n?
  • Persze, valamelyik sajátgyártásút.
  • Csak lesz rajta jó sorozat.
  • Kizártnak tartom.
Az Index kiderítette, hogy október elsején fog elindulni az RTL Klub meglehetősen régóta pletykált és tervezett új csatornája, az RTL II. Mindezt egy médiás konferenciáról kikerült videófelvétel támasztja alá, melyről többek között az is kiderül, hogy milyen műsorokkal próbál támadni az új csatorna, mely nem valamelyik már meglévő RTL-es kábelcsatorna helyére kerül, hanem saját programhelyet kap a hazai kínálatban.


A műsorkínálatból az derül ki, hogy az RTL II nem másolni akarja a Cool szerkezetét, nem válik belőle sorozatos csatorna, s nem is lassan építkezve fog kezdeni, mint mondjuk a TV2 csendben, sok ismétléssel és konzervműsorral elindított FEM3-a vagy PRO4-e. Az RTL Klub ugyanis, természetesen a főműsoridőre koncentrálva, azonnal prémium tartalmakkal fogja ellátni csatornáját, mely akár a VIASAT3-nak vagy a TV2-nek is vetélytársa lehet, sőt, vélhetően az RTL Klub közönségarányát is csökkenteni fogja.

Az RTL II műsorán a korábban már innen-onnan szerzett értesüléseket megerősítendő szerepeltetni fogja többek között a jelenleg az RTL Klubon heti rendszerességgel vergődő Legyen Ön Is Milliomost Friderikusz Sándorral (vélhetően napi adásokkal), de itt fog folytatódni az ugyancsak az RTL Klubtól örökölt, hírességeket megtáncoltató Szombat esti láz, valamint végre adásba kerül a két éve leforgatott I Love Gjoni, melyben Delhusa Gjon, táncdal-énekes keres magának párt. Sőt, az RTL II napi valóságshow-t is adni fog, de arról nem szól a fáma, hogy a Való Világ kerül-e át a kisebb csatornára, vagy egy új formátum mutatkozik-e be.


Nem csak sajátgyártású produkciókkal fog támadni az RTL II, hanem Amerikából importált árucikkekkel, főleg sorozatokkal. Pletykák szerint arra is lehet számítani, hogy az RTL Klub által korábban lenyelt szériák (Totál szívás!, Tökéletes célpont. Dr. Addison, A rejtély, Odaát), illetve a Coolra átkerült sorozatok (Kemény motorosok, Chuck) új részei már az RTL II-re kerülnének. És az is biztosra vehető a fenti videó alapján, hogy újabb sorozatok indulnak el, mint az Elfelejtve, a Nagy svindli, az Életre-halálra és a Végső akarat, valamint az HBO Comedy-n már bemutatott az Egy rém modern család.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • babo410 #25
    Ja és az RTL 2 nyilván elég keveseknek lesz elérhető az elején, ha ott mehet a Heti hetes tovább.
  • babo410 #24
    Erre vártam már mióta! Hurrá! Nem tom mink az 50 ezredik f.s is a képernyőre? RTL-nek már így is van 5 millió nézhetetlen gagyija! RTL, Cool, Film+, Film+ 2, Prizma, Nóta, Muzsika, Sorozat+, Sport klub (A drága Horti Gabival, akin az agyatlanok még jókat is szórakoznak). Csak megkérdezem minek még egy csatorna, ahol mehet minden nap 50 valóságshow? Ja megvan. Sok a hülye, aki összesms-ezik nekik többmilliárdos bevételt. A sok hülyétől elveszik a sok pénzt. Majd ott is biztos lesz ilyen asztró show, meg teleshop, meg majd napi 5 valóságshow. Egyre kell nekik ez a csatorna. Hogy a bután tartott nép szavazgasson nekik. És ha ehhez veszem az új oktatási törvényt, ami megint csak a népbutítást segíti elő! Grat az RTL-nek. Ha én lennék a miniszter, akkor a médiatörvény az ilyen népbutítást szüntetné meg nagy ívben. és nyilván a Heti hetes is azért kerül át oda, mert meg akarták szüntetni. Így meg mehet tovább úgy, hogy ráadásul sokan akik a gagyi valóságshow-kra, és butábbnál butább vetélkedőkre nem kíváncsiak, hanem minőséget akarnak, csak ez miatt előfizetnek majd erre a szennyre, és legalább heti egyszer növelik a nézettséget. Én ezek után is maradok a doku és természetfilm csatornáknál. Ha a heti hetesre leszek kíváncsi, majd megnézem a neten. RTL 2 Nem kell senkinek. Jó lenne, ha végre egyszer egy színvonalas tv csatornát indítanának. Nem baj, maradok az Ozon netwörknél. Ja és az RTL azért nem lesz még jó darabig HD, mert drága, és a sok agyatlan barom aki a fő célpontjuk, halvány lila ködük nincs mi az a HD. Digitális is csak azért lett, mert 2012-től kötelező. Nem véletlen, hogy a Nat. Geo már legalább 3 éve elérhető HD-ben, meg a többi doku csatorna, az RTL meg nem. Egyeseknél a színvonal a cél. És a nézők művelése, nevelése, egyeseknél meg csak a minél nagyobb haszon. Nem véletlenül van tele az összes RTL és TV2 csatorna ismétlésekkel, meg huszadrangú filmekkel. Mert olcsó, az emberek megnézik, és a reklámból az ilyen filmek 100X-osan megtérülnek. Ha meg a moziból frissen kijövő szuperprodukciókat adnák le, amik jók is esetleg, nem lenne akkora profitjuk. Nekik csak a milliárdos haszon kell, semmi más.
  • sharkxxx #23
    A Heti Hetes is át lesz téve az RTL Klub-ról az RTL 2-re. :/
  • Zombee #22
    Ilyen fost muszáj HD-ben? Akkor már inkább a Hálózat TV-t, azon szórakoztatóbb filmek vannak, mint a Titanic és a Shrek húszmilliomodjára.
  • hungi #21
    Földfelszini kódolatlan lesz?
  • Stefling #20
    Kívánci leszek... ezt már úgy kellene elindítani, hogy HD-s legyen alapból, mert iszonyta le van maradva magyarország HD téren...
  • immovable #19
    Én már annyira várom.






    [NOT]
  • mtxaudio #18
    Júj én ugy izgulok! Már alig várom,lesz még egy új csatorna ahol a szar folyik !!! Gratulálok ! Lesz újabb Anyátok közt,meg még több brazil sorozat fő műsor időben ,hogy a napi szarok után legyen min felhúzni magát áz embernek :) Tanuljatok meg előbb beszélni öltözködési levetkozni a nagyképű arrogáns egoista stílust ,és ez majdnem minden szennyvíz csatornára igaz ! És mindenek elott normális műsor programot állíthatók össze!!! Bar nem mintha azok után is nézném majd!
  • COOLancs #17
    Inkább normálisabb filmekbe, sorozatokba kellett volna fektetni a pénzt, nem egy újabb ismételgető csatornába.
  • winnie #16
    mindent megnézhet mindenki előre, nem csak ezeket, de ettől még jóval többen vannak, akik nem nézik meg és esetleg érdekelheti őket ez vagy az. nem véletlen, hogy sok sorozat népszerűsége a hazai premier után ugrik meg, mert sokan csak akkor szaladnak bele valami jóságba.

    ráadásul ezek nem szaladnak el, hiszen a túlnyomó többség a szinkront preferálja. nem az a lényeg, hogy valaki mikor néz meg egy sorozatot, hanem, hogy megnézi-e. (én sem láttam még egy dexter-epizódot sem, de valamikor el fogom kezdeni. megvár.)