25
  • babo410
    #25
    Ja és az RTL 2 nyilván elég keveseknek lesz elérhető az elején, ha ott mehet a Heti hetes tovább.
  • babo410
    #24
    Erre vártam már mióta! Hurrá! Nem tom mink az 50 ezredik f.s is a képernyőre? RTL-nek már így is van 5 millió nézhetetlen gagyija! RTL, Cool, Film+, Film+ 2, Prizma, Nóta, Muzsika, Sorozat+, Sport klub (A drága Horti Gabival, akin az agyatlanok még jókat is szórakoznak). Csak megkérdezem minek még egy csatorna, ahol mehet minden nap 50 valóságshow? Ja megvan. Sok a hülye, aki összesms-ezik nekik többmilliárdos bevételt. A sok hülyétől elveszik a sok pénzt. Majd ott is biztos lesz ilyen asztró show, meg teleshop, meg majd napi 5 valóságshow. Egyre kell nekik ez a csatorna. Hogy a bután tartott nép szavazgasson nekik. És ha ehhez veszem az új oktatási törvényt, ami megint csak a népbutítást segíti elő! Grat az RTL-nek. Ha én lennék a miniszter, akkor a médiatörvény az ilyen népbutítást szüntetné meg nagy ívben. és nyilván a Heti hetes is azért kerül át oda, mert meg akarták szüntetni. Így meg mehet tovább úgy, hogy ráadásul sokan akik a gagyi valóságshow-kra, és butábbnál butább vetélkedőkre nem kíváncsiak, hanem minőséget akarnak, csak ez miatt előfizetnek majd erre a szennyre, és legalább heti egyszer növelik a nézettséget. Én ezek után is maradok a doku és természetfilm csatornáknál. Ha a heti hetesre leszek kíváncsi, majd megnézem a neten. RTL 2 Nem kell senkinek. Jó lenne, ha végre egyszer egy színvonalas tv csatornát indítanának. Nem baj, maradok az Ozon netwörknél. Ja és az RTL azért nem lesz még jó darabig HD, mert drága, és a sok agyatlan barom aki a fő célpontjuk, halvány lila ködük nincs mi az a HD. Digitális is csak azért lett, mert 2012-től kötelező. Nem véletlen, hogy a Nat. Geo már legalább 3 éve elérhető HD-ben, meg a többi doku csatorna, az RTL meg nem. Egyeseknél a színvonal a cél. És a nézők művelése, nevelése, egyeseknél meg csak a minél nagyobb haszon. Nem véletlenül van tele az összes RTL és TV2 csatorna ismétlésekkel, meg huszadrangú filmekkel. Mert olcsó, az emberek megnézik, és a reklámból az ilyen filmek 100X-osan megtérülnek. Ha meg a moziból frissen kijövő szuperprodukciókat adnák le, amik jók is esetleg, nem lenne akkora profitjuk. Nekik csak a milliárdos haszon kell, semmi más.
  • sharkxxx
    #23
    A Heti Hetes is át lesz téve az RTL Klub-ról az RTL 2-re. :/
  • Zombee
    #22
    Ilyen fost muszáj HD-ben? Akkor már inkább a Hálózat TV-t, azon szórakoztatóbb filmek vannak, mint a Titanic és a Shrek húszmilliomodjára.
  • hungi
    #21
    Földfelszini kódolatlan lesz?
  • Stefling
    #20
    Kívánci leszek... ezt már úgy kellene elindítani, hogy HD-s legyen alapból, mert iszonyta le van maradva magyarország HD téren...
  • immovable
    #19
    Én már annyira várom.






    [NOT]
  • mtxaudio
    #18
    Júj én ugy izgulok! Már alig várom,lesz még egy új csatorna ahol a szar folyik !!! Gratulálok ! Lesz újabb Anyátok közt,meg még több brazil sorozat fő műsor időben ,hogy a napi szarok után legyen min felhúzni magát áz embernek :) Tanuljatok meg előbb beszélni öltözködési levetkozni a nagyképű arrogáns egoista stílust ,és ez majdnem minden szennyvíz csatornára igaz ! És mindenek elott normális műsor programot állíthatók össze!!! Bar nem mintha azok után is nézném majd!
  • COOLancs
    #17
    Inkább normálisabb filmekbe, sorozatokba kellett volna fektetni a pénzt, nem egy újabb ismételgető csatornába.
  • winnie
    #16
    mindent megnézhet mindenki előre, nem csak ezeket, de ettől még jóval többen vannak, akik nem nézik meg és esetleg érdekelheti őket ez vagy az. nem véletlen, hogy sok sorozat népszerűsége a hazai premier után ugrik meg, mert sokan csak akkor szaladnak bele valami jóságba.

    ráadásul ezek nem szaladnak el, hiszen a túlnyomó többség a szinkront preferálja. nem az a lényeg, hogy valaki mikor néz meg egy sorozatot, hanem, hogy megnézi-e. (én sem láttam még egy dexter-epizódot sem, de valamikor el fogom kezdeni. megvár.)
  • Laza
    #15
    Ha valaki ennyire izgult eddig ezekért a sorozatokért, valószínűleg kerített már alkalmat a megtekintésükre, és nem az RTL-től várta a heti rendszerességű 'csodát'.
  • Laza
    #14
    Kell ez, mint egy falat kenyér ..... Afrikába .... de ide minek?
    Már a jelenlegi is borzalmas tartalommal bír. Amióta a híradó is átment bulvár stílusba, azt sem nagyon nézem.
  • zetortraktor
    #13
    Na, ha ennyire bölcsnek hiszed magad, akkor egy kérdés: magadat is beleértve a lenti 9 kommentelő közül szerinted melyik az, amelyik NEM alulról súrolja az átlagos intelligencia-szintet?
  • lerboy
    #12
    Tudomásul kell venni, hogy a világon mindenhol az emberek döntő többsége alulról súrolja az átlagos intelligencia-szintet. Ezek az emberek azt élvezik, ha mások magánéletében vájkálhatnak, az ilyen emberek részére készülnek az ún. kaki-pisi vígjátékok adam sandler és hasonszőrű társai főszereplésével. Nekik való a győzike is a mihaszna valóságshow-k is.
    Ezek az emberek - ha nem lenne más - még a monoszkópot is órákig elnéznék.

    "Evvan."
  • duke
    #11
    "Október elsején indul a magyar RTL 2"
    Uuuuuu de jo lesz, ez meg a fosbukos telefonnal is sokkal sokkal jobb.

    "Fogsz találni neked való műsort az RTL2-n?"

    "Biztos nezni fogom." A masik ket szennycsatorna sincs beallitva tevemen.
  • ugh
    #10
    RTL2?
    Minek?
    Azt az egyet se tudjak csak szarral megtolteni.
    Most 2 lesz amin fos megy.
    Juheee!!!!
  • passatgt
    #9
    Ki lesz a célközönség? TV2-től próbálnak meg elcsalogatni nézőket?
    Szerintem inkább az RTL-ről fognak, így viszont a TV2 meg egyre többször fogja megelőzni RTL-t

    Bár gondolom erre ők is gondoltak:)
  • Zombee
    #8
    Lovagolhatsz a számokon, mint cigánykurva a kamionos faszán, de attól még a lényeg továbbra is az, hogy ma egy tévéműsor csak egy színes csomagolópapír, ami körülveszi a lényeget. Persze ez nem a retekklub meg a foskettő hibája, ha a parasztok vevők az ilyen szarra, mint pl. a feltámasztott milliomos a Fridivel. Valamelyik nap nem tudom miben, előzetesben vagy magában az adásban láttam, hogy körbe szaladgáltak a stúdióban. Ez nem műveltségi vetélkedő. Ezért nem nézek tévét, és ha egy sorozat érdekel, megnézem alternatív módon, reklám nélkül.
  • winnie
    #7
    "fel oras adast masfel ora reklamba."

    fordítva. illetve fél óra reklám még 2 órányi adásban sincs, de már majdnem stimmel.
  • winnie
    #6
    igen.
  • Nabateus
    #5
    Ok, a muveltsegi vetelkedo jo lenne, ha Fridi engedne, hogy ne rola szoljon, illetve ha nem preselnek be a fel oras adast masfel ora reklamba. Ne mar... Kereskedelmi TVtol en nem is varok el muveltetest, ez harmatgyenge annak.
  • Nabateus
    #4
    Igen igen, kellett ez mar mint egy korom a f@szom vegere. Muveltsegi vetelkedo? Aha. Meg Gyozike is visszaterhet!!! Lehetoleg 8tol, aztan utana 11 fele Kepes Vilagfaluja. Had tanuljon a kis puja! (Igy volt, ha jol emlekszem, miert ne folytatnak a neptanitast eme uj mediumon is?)
  • Alfonzso
    #3
    Őőő lenne egy kérdésem.... rtl megvette a terra novat?
  • winnie
    #2
    egyetértek. napi műveltségi vetélkedő, az mindig jó, plusz végre nem kell kivárni, míg az rtl azokat a sorozatait leadja (v, flashforward), amiken évek óta ül, mert egyszerűen nem tudja hova bepakolni, mert az évek óta menő krimijei sikeresek. plusz talán ide teszi az ideieket is, mint a terra nova, az alcatraz vagy a touch.
  • Katalizátor
    #1
    Végre! Nagy szükségleteket elégít ez ki!