Szekeres Viktor

Totális megújulás: az RTL Klub is bemutatta tavaszi nagyágyúit

Új, megmondóemberek a Csillag születik zsűrijében, 3 vetélkedő (köztük a Legyen Ön Is Milliomos!), valamint 8 sorozat. Az RTL Klub nem akar esélyt adni a TV2-nek.

Fogod nézni az új Milliomost?
  • Biztosan.
  • Kap egy esélyt és eldöntöm.
  • Kizárt.
Az RTL Klub szerda délelőtt rendhagyó körülmények között mutatta be új tavaszi műsorait. A tavaszi rétté alakított stúdióban Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója elmondta, hogy rövid időn belül a délutáni műsorsávtól kezdődően egészen a késő esti órákig szinte teljesen megújul az RTL Klub programstruktúrája: többek között visszatérő és új saját gyártású műsorok és külföldi sorozatok láthatóak hamarosan a csatornán.


Február 20-tól hétköznap délutánonként 15 óra 10 perctől jön a Döglött Akták című amerikai krimisorozat, pár különösen brutális történettel, így lehet, hogy vágott verzióban, majd ezt követi két új, az RTL Klubon még nem látott két dél-amerikai szappanopera, a Marichuy és a Teresa. A főműsoridőben is lesznek újdonságok, Magyarországon hosszas ismételgetések és pihentetések után vadonatúj részekkel tér vissza a Dr. Csont (hétfőn) és A mentalista (kedden), de a krimik kedvelői Helyszínelőket is láthatnak várhatóan a csatornán. Meglepetésre a Castle című, A mentalistát is verő nyomozós sorozat csak nyáron folytatódik. Hiába vásárolt az RTL Klub friss, Amerikában ősszel indult szériákat is, ezek közül egyet sem említettek meg, így vélhetően pár új sikerrel csak nyáron vagy ősszel fogunk találkozni. Ha ugyan helyet kapnak a krimisorozatoktól nyüzsgő műsorrendben. (Igaz, ami igaz, a Grace klinika is folytatódik az itthon már DVD-n is megjelenő 7. évaddal.)

Az RTL Klub tavasszal vetélkedőkben is gazdag lesz. A Híradót követő sávban február 27-től egy, már több országban is megbukott, új napi vetélkedőt, az 1 perc és nyersz!-et láthatják hétköznaponként a nézők Sebestyén Balázs vezetésével. A vetélkedő epizódjait már nyáron felvették, azonban hiába ígérték, valamilyen okból ősszel nem került adásba a játék, így csak mostantól izgulhatok az ügyességi feladatokat időre végrehajtó játékosokért. A műsor első szezonját a népszerű A széf követi, szintén Sebestyén Balázzsal.


Várod az RTL-es tavaszt?
  • Igen, nagyon.
  • Nem, elégedett vagyok a mostani kínálattal.
Február 29-től az annak idején Vágó Istvánnal nagysikerű, de később Fábry Sándorral csúnyán besülő Legyen Ön is Milliomos új műsorvezetővel tér vissza. A hosszú kihagyás után az RTL Klubhoz visszatérő Friderikusz Sándorral lesz a játékmester minden szerdán 21 óra 20 perctől, hogy a TV2-es Doktor House még véletlenül se kászálódjon ki a nézettségi hullámvölgyből. A kvízműsor később - a csatorna indulása után - az RTL2-n folytatódik majd. A saját gyártású műsorok közül, hosszabb pihenő után március első vasárnapján térnek vissza a humor nagyágyúi, a Heti Hetes sztárjai.


Az RTL Klub egyik legnagyobb tavaszi produkciója, a Csillag Születik megújult formátummal és új zsűrivel lesz látható hamarosan a csatornán. A műsor házigazdái Ördög Nóra és Lilu lesznek. A tehetségkutatóban Hernádi Judit színész új zsűritagokkal, Pokorny Lia színésszel, Hajós András zenésszel és Puzsér Róbert kritikussal keresi majd Magyarország új kedvencét, aki valószínűleg ismét énekes lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ToCsEk #27
    tök érdekes hogy mindegyikhez van már felirat :D:D:D
  • akh01 #26
    Sajnos én tudom hogy melyik sorozat hol tart éppen odakinn, de mivel nem tudok angolul ezért kénytelen vagyok megvárni a magyar szinkront hozzájuk, és dühít hogy ilyen sokat kell várni némelyik sorozatra. Pl: Chuck, Fringe, TBBT, SGU, Heroes, Eureka, Leverage, Parenthood, Burn Notice, ...
  • dyra #25
    elfogyott a pénz meg az ötletek. A műsorvezetők meg kikoptak. Jó csaj tényleg az Ördög Nori, de már unjuk. Balázsn em jó csaj de őt is unjuk. Lilu is lerágott csont és még Bucit akarják vissza. A csillag születik a megasztár 20 meg majd jövőre az xfaktor már előre lerágott csont. Lassan szerintem elfogynak a tehetségek, meg hát ennyire nincs is igény. Anyátok közt csodálkozom, hogy még mindig vannak akik nézik bár kiváncsi lennék a néző közönség agyi szinvonalára ugyanez igaz a TV2-re is. Ott is kifújtak.

    Ennyi. Úgy hiszem a nagy kereskedelmi TV-k döglődése tempót váltott. Ami nem baj, mert mindig kellenek az újak.
  • Laza #24
    Nálam már az RTL is kezdi elvágni magát azzal, hogy az egyetlen TV műsort, amit egy nap megnézek, teljesen elbúvárosították.
    Nem tudom miért kellett a Híradó feléből Fókusz szerű műsort csinálni, a hátamon is feláll a szőr, amikor 18:45-kor az megy a hírek között, hogy mi van az aktuális RTL-es celebbel ........ nem volt elég erre a Fókusz szarság? Borzalom.
  • Laza #23
    ... főleg az a hülyeség :)
  • FL Zoli #22
    Ja Frigiderikusz meg minden szerdán? akkor változtatnám a szavazatomat KIZÁRT!-ra...

    Megyek inkább Youtube-ra Bud Spencer filmeket nézni:D:D
  • thsanyi5 #21
    Érdekes hogy összegyűltek ide az emberek megbeszélni, hogy milyen szar. Vajon rajtam kívül hányan nem nézik még? Akik bele tartoznak ebbe a kategóriába azok miért vergődnek, hogy nem tetszik valami? Nem is nézitek, nem mind1?
    A cikkírót belekeverni megint nagyon csúnya dolog. Neki annyi köze van hozzá, hogy őt bízták meg, hogy írjon egy cikket erről mert valakit lehet, hogy érdekel. Bár engem nem érdekel, én csak védeni próbálom azokat akik igen. Vannak ilyenek is.

    Ha egy sorozat külföldön már lement 4 évaddal, attól még nem biztos, hogy itt is azonnal az lesz. Ha most megy a harmadik akkor végülis nem olyan nagy lemaradás. Egy kis ország vagyunk. Könnyebb úgy megvenni egy sorozatot és leszinkronizálni, ha eleve 5x annyi potenciális néző van rá. Ezért az egyéb nagyobb országok egyértelműen hamarabb hozzájuthatnak. Különösképp aki gyártotta biztos, hogy első kézből hozzá jut.
    Aki angolul megnézni, gratulálok hozzá én is ezt teszem. De pl szüleim nem tudnak angolul. Nekik valószínűleg nem egetverő megrázkódtatás ha valami 1 évvel később jön, lévén nem is tudnak róla, hogy külföldön hol jár valami.
  • winnie #20
    ha azt adták volna, akkor más sorozatokkal lennének elcsúszva. nem lehet egyszerre mindent adni. nem fér el sok sorozat az rtl-en.

    amúgy nem hiszem, hogy ilyesmi sok nézőt zavarna. addig néznek mást.
  • szomferi #19
    A mentalistával kicsit (kurvára) el vannak csúszva, kint már a 4. évadnak lesz lassan vége (pont ma hajnalban jött a 14. rész), erre elkezdik adni a 3. évadot... idióták
  • COOLancs #17
    Sajnos neked nem megy a szövegértelmezés... Tipikusan olyan mint amikor gonosz pistike büszke arra hogy tud olvasni, de egyszerűen nem érti a szöveget. Akkor leírom mégegyszer, egyszerűbben, mint az óvóbácsi a kiscsoportban:

    Ha neked a bejáratott, ezerszer lement sorozatok, / saját gyártású műsorok kimerítik a totális megújulás fogalmát, akkor milyen jelzőt használnál arra, ha neadjisten új műsorokkal jelentkeznének?