Szekeres Viktor

Kiszivárgott Vasember, Thor, Hulk és Amerika kapitány közös filmjének előzetese

A hivatalos verzió megjelenése előtt felkerült a netre a The Avengers-mozifilm első előzetese, melyet az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló stáblistája után vetítenek le a mozik.

A múlt heti The Dark Knight Rises-szivárgás szellemében ezúttal A bosszú angyalairól (The Avengers) készülő film első előzetese került fel a netre kamerás minőségben. A videót természetesen pánikszerűen elkezdte levadászni a Paramount és a Marvel a videómegosztókról, bár természetesen minden egyes törölt videó helyére újabb három kerül fel, és eleve képtelenség minden ország minden megosztóját figyelemmel tartani. (Vajon a hazairól mikor kerül le?)


A meglepetésként érkező teaser egyébként az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló egyik elővetítéséről került ki, s tartalmazza a film stáblista utáni nyúlfarknyi jelenetét, valamint a teasert, mely azt hirdeti, hogy Amerika kapitány Thor, Vasember, Hulk és Sólyomszem társaságában vissza fog térni jövőre. A The Avengers amerikai premierje május negyedikére van kitűzve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hitman08 #23
    Talán könnyebb úgy felfogni a dolgot, ha mondjuk egy 100 részes programként tekintesz a rendezvényre, aminek 1 kis részét adják az idő előtti előzetesek. Bár kis hányadát jelentik az egésznek, mégis a "termék" részét képezik, többek közt ezért is fizettek a jegyvásárlással. Ha kiszivárog, az olyan, mintha a Tescoból lopnál egy kiflit. Minimális kár, de mégis lopás történt.
    Ez a pár perc amúgy meg annyit jelent a totálisan kocka rajongóknak, mintha te most hirtelen nyernél 100 ezret egy csokipapírral, nem hiába a hatalmas ováció az ilyen videók végén. De ugyanezt látod, ha egy E3 előzetesbe kukkantasz bele. Azért egy ilyen helyen van hangulat rendesen.
  • tibisan #22
    ezt a homokos filmet..wunder women nem ért rá..
    watchman-es dedó indul..
  • hdo #21
    Nincs mit. Az hogy 3 nappal előtt kiszivárgott, annyira nem lényeg, mert gyakorlatilag így egyetlen olyan rendezvényt nem hiúsított meg ahol ebből nekik pénz származna, sőt, egy ilyenen vették fel ezt.
  • tatish #20
    Részemről még így átvitt módon sem fizetnék azért hogy láthassak egy nyúlfarknyi előzetest , bármennyire is nagyon várom a filmet. Bár ennek persze más okai meg háttere van.
    Azért kösz az infót.
  • hdo #19
    Nem szemétség, tökéletesen alkalmas ez a bevétel arra, hogy nem várt kiadásokat egyenlítsenek ki belőle, esetleg az ún. post-production folyamatra több figyelmet szenteljenek a visszajelzések alapján. Rengeteg vonzata van az ilyennek.
  • tatish #18
    Ez akkor azért elég nagy szemétség szerintem, mekkora lehet ez az így elért extra bevétel a film teljes bevételéhez képest?
  • hdo #17
    Az benne a logika, hogy vannak olyan fanok, akik az amúgy ingyenes tartalomért képesek fizetni, ha azt kicsivel előbb látják mint a nagy nyilvánosság. Nyilván arról szól hogy több pénzt húzzanak le az emberről, de ez nem kényszer, erre az ilyen-olyan rendezvényekre látogató fanok önként adnak ki pénzt.
  • tatish #16
    Aham így már nagyjából érthető, de akkor sem értem benne a logikát (hacsak nem az hogy több pénzt húzzanak le a fan-okról), hiszen bármilyen bemutató, trainer meg hasonló a film reklámja aminek az lenne a célja, hogy minél előbb eljusson mindenkihez így népszerűsítse az adott filmet (vagy bármilyen terméket), nem csupán azokhoz akik elmennek ilyen rendezvényekre és fizetnek a belépőért ahogy te is írtad.
  • hdo #15
    Ott a pont! Az E3 is arról szól hogy lássák/kipróbálják első kézben azokat a játékokat, amelyeket jobbára csak következő évben kaphat kézhez az ember!
  • hitman08 #14
    USA-ban rengeteg úgymond "convention" létezik, például a Comic Con és megannyi hasonló rendezvény, melyeken többnyire képregény- és filmrajongók gyűlnek össze. Kemény belépőt fizetnek az oda látogató emberek, hogy rengeteg újdonságot lássanak, többek közt vadi új előzeteseket is vetítenek a közönségnek. Szóval a megtekintésük úgymond a jegyért perkáló egyének kiváltsága, amíg a hivatalos trailer ki nem jön a pórnép számára is.