Szekeres Viktor

Az Amerika kapitány magyar plakátja veri az amerikait?

Mi augusztusban láthatjuk mozijainkban a hazafias amerikai szuperhősről, Amerika kapitányról szóló képregény-adaptációt, melynek végre megérkezett az első, magyar nyelvű plakátja.

Az idehaza kisebb késéssel, augusztus negyedikén bemutatásra kerülő Amerika Kapitány: Az első bosszúálló (Captain America: The First Avenger) hazai forgalmazója, a UIP-Duna Film kiadta a sajtónak a képregényadaptáció első hazai plakátját, ami természetesen megegyezik a nemzetközivel. A kép a koncepció alapján kevésbé koncentrál a főhősre, a többi fő karakter is szerepel rajta (Bucky, Peggy Carter és a többiek, no meg persze Vörös Koponya). Bár Amerika megúszta, de mi a közhelyes kék-narancssárga dizájnból kaptunk ismét ízelítőt.

Ugyancsak hír a Paramount 2D-ben és 3D-ben is megtekinthető filmjéről, hogy az a legtöbb országban meg fogja tartani az eredeti címét. Az Amerika-ellenes hangokat megakadályozandó a gyártó stúdiók, a Paramount Pictures és Marvel Studios minden helyi forgalmazónak megadta az opciós jogot, miszerint eltekinthet a Captain America: The First Avenger címtől, s helyette használhatják a The First Avenger, azaz Az első bosszúálló elnevezést. Egyedül Oroszország, Ukrajna és Dél-Korea élt ezzel a lehetőséggel.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Victor1103 #19
  Jaj Vitya ez cikk!!! Jájj!
 • Hoz_Hun #18
  Szerintem az X-Men: First Class marha jó lett. Végig élveztem. Bár elismerem, hogy Mistique-et játszó csaj kinézete nagyon nem jött be. Azt sem értem miért tették szőkének, mikor az X-Men 3-ban az eredeti alakjában fekete haja van. És tényleg az én izlésemnek is molet egy kicsit a feje. De a film az tetszett, nagyon is.
 • Ender Wiggin #17
  Jajj, jön a személyeskedés. Más érv nincs, pl. hogy mitől olyan szenzációs film? Mert a rossz forgatókönyv, a nevetséges jelenetek és karakterek szerintem nem tesznek semmit azzá. Ízlésről vitázni, nem vezet sehová. Sajnálom, az IMDB nekem nem diktál. Csak egy példa: Sötét lovag nálam a legjobb 1000-ben sincs, nem hogy a top10-ben. Pont, mint ez az x-men paródia.
  Én nem nő miatt nézek filmet, de mint írtam, csak valahogy értelmezni már nem sikerült, ha legalább ez az egy karakter maradt volna, nem éreztem volna, hogy 0 pontot ér az egész szar. Bár, hozzáteszem, mikor az ágyban Raven öregítette magát, akkor Romeijn arca jelent meg egy pillanatra. Kár, hogy maradt a gigászi segg.
  Egyébként, zetor, ha szerinted az langyi, aki egy ex-szupermodell szinte tökéletes testét szívesebben nézi, mint egy átlagnőnek is gyenge, aktívált csokibombát...hát, akkor vállalom.
 • Kindred Blades #16
  Jemen kapitány?
  Van benne fantázia. :)
 • Csakezmaradt #15
  Ez mi a fene? :D Na, ez az a film, amiben tényleg csak a csaj nézhető... Ez egyszerűen, sajnos nincs több betű a Zs után, de még az mögött van vagy 1000-rel... Ehhez képest az Asylium filmek jók.
 • zetortraktor #14
  Szerintem az mindent elmond a szexuális orientáltságáról, hogy minek tarja Jennifer Lawrence-t.
 • koschwarz #13
  gagyi sablonos plakát. milyen lehet akkor az amcsi?
 • Stranger666 #12
  Hát ha neked a first class 0 pont akkor közöd nincs a filmekhez:D
 • Lejti3 #11
  Ender Wiggin: akkor nézz pornót, ha csak 1 csaj miatt nézel filmeket
 • NEXUS6 #10
  Jemeni? Fenét!
  Indiai Terminátor rulez! Az az igazi károly!