Szekeres Viktor

Jöhet a Zöld Lámpás 2

A Fantasztikus Négyes és a Hulk is megkapta a második lehetőséget, s úgy tűnik, hogy ez a Zöld Lámpás esetében sem lesz másképp. Más kérdés, hogy az F4 és a Hulk a folytatásban sem lett sikeres.

Hivatalos információ híján egyelőre csak pletykákra lehet támaszkodni, mindenesetre a The Hollywood Reporter értesülései szerint a Warner el fogja készíteni a Zöld Lámpás (Green Lantern) második részét. A lap szerint a stúdió hisz a franchise-ban, bár azt ők is elismerik, hogy a pár hete bemutatott film jegyeladásai "némiképp csalódást keltőek".

Óvatosan fogalmaz a stúdió, hiszen ha azt nézzük, hogy a 200 millió dollárba kerülő film, mely 100 millió marketingdollárt is felemésztett, eddig Amerikában 89, a világ többi részén pedig csak 29 millió dollár bevételt hozott. Amerikában így mg 120-130 millió dolláros teljesítmény alatt be fogja fejezni mozis pályafutását, vagyis még a Hulk és a Fantasztikus Négyes szintjét sem fogja elérni. Más kérdés, hogy a Marvel említett két filmjének is készült egy-egy folytatása, s ezek alapján nem meglepő, hogy a Zöld Lámpás is kap egy esélyt. Kérdés, hogy másodjára tud-e majd élni a lehetőséggel?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kojiro #2
    Amúgy meg, mi az az "FF4"? A Fantastic Four negyedik része?
  • endrev #1
    Hogy ne terjedjen a nyelvhelyességi hiba (mégha csak elírás miatti is), sajnos egyre gyakoribb:

    "Kérdés, hogy másodjára tud-e majd élni a lehetőséggel." - nem kérdőjel, hanem pont kell a végére.
    Ez egy alárendelt mondatszerkezet, ahol a fő mondatrész a "Kérdés", a mellékmondat a "hogy másodjára tud-e majd élni a lehetőséggel." Ez nem kérdőmondat, hanem egy kijelentőmondat, ami megállapítja, hogy mi is a kérdés. Az, hogy "másodjára tud-e majd élni a lehetőséggel".