Szekeres Viktor

A legdrágább tévés színész az új Superman-film titkos szerepében

Christopher Meloni 12 évadnyi nyomozás után távozott az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztályból és máris 2012 egy leginkább várt filmjében, a Superman ismételt rebootjában kötött ki.

Tegnap látott napvilágot a hírt, miszerint Christopher Meloni, az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály (Law & Order: SVU) éppen pár hete távozó sztárja, aki az elmúlt hónapokban a legjobban kereső tévés színész címet is birtokolta, mozifilmben fog feltűnni legközelebb, mégpedig a Superman rebootjában, a Men of Steel-ben. A rajongók a híre azonnal azt kezdték pletykálni, hogy megvan Zack Snyder Lex Luthora.


Meloni azonban nem árulhatta el, hogy kit játszik, viszont a Vulture így is megtudott tőle ezt-azt, többek között, hogy egy tábornokot játszik a filmben, valamint, hogy nem lesz kis szerep, ugyanis augusztus végétől kezdve öt hónapon keresztül fog dolgozni a filmen, s forgat Chicagóban, Vancouverben és az Edward légi támaszponton. A Chistopher Nolan produceri részvételével készülő filmet 2012. decemberében mutatják be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • winnie #7
  laurie nincs benne a legjobb háromban sem - egy 12. évados sorozattal nem nagyon versenyezhet a house, meloniék simán verik, bár nekik nincs produceri kreditjük. a sok kamu netes listára nem érdemes figyelni, a legtöbb csak becslés. más kérdés, hogy inkább jon hamm került a lista élére.
 • winnie #6
  charlie sheen jó ideig nem fog akkora pénzt kapni, mint a mostani legjobbak. örülhet, ha kap sorozatot.
 • Ender Wiggin #5
  A 2010-es listán (mert gondolom 2011-es még nincs), Meloni szereplőtársával Mariska Hargitay-val 395 ezer/epizóddal csak az ötödik. Még a dráma kategóirában sem első, mert ott van Laurie. Akkor most mi van? Túlozunk, túlozunk?
 • Axlkenobi #4
  Zod tábornokot Michael Shannon fogja alakítani.
 • fkomment #3
  ZOD-nak talán el tudnám képzelni..
 • fkomment #2
  Ha tábornokot játszik akkor Lois Lane apját fogja játszani. (Vagy esetleg ZOD főgonoszt a Kryptonról.)
 • Etinger #1
  Mivel Charlie szünetet tart pár hónapra, ezért addig gyorsan odalehetett ajándékozni ezt a címet.... azért a gázsija sehol nincs a kurvapecéréhez képest.