Szekeres Viktor

Sharon Stone a Largo Winch 2 előzetesében

1990-ben jelent meg az első Largo Winch-képregény, melyet több mint egy tucat tovább történet követett. A 2009-es filmes feldolgozás után pedig idén egy második részt is láthatunk, de egyelőre még nincs forgalmazója itthon.

Itthon 2009. márciusában mutatták be Largo Winch - Az örökös című francia filmet Jerome Salle rendezésében, nagyjából közepes érdeklődés mellett. A film folytatása februárban került bemutatásra Amerikában, azonban nálunk még mindig nincs jele a premiernek. Pedig az előzetes alapján itthon is érdekelhet pár embert a film, főleg, hogy Kristin Scott Thomas után most Sharon Stone-nal erősítettek az angol nyelvterületről.


Itthon a Largo Winch-et nem csak az első mozifilmből ismerhetjük, hanem a 2001-ben készült tévésorozatból, a Largo Winch - Az igazságtevőből is. A koprodukciós szériában Paolo Seganti játszotta címszereplőt. Aki pedig jobban szereti az örököst eredeti formájában, azaz állóképeken elnézegetni, az is örülhetett, hiszen 2007-ben a Képes Kiadó elkezdte a teljes kötetek kiadását magyar nyelven. A 17 megjelent füzetből itthon eddig 4 került a könyvesboltokba: Az örökös, A W konszern, az Ellenséges felvásárlás és a Business Blues.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csakezmaradt #1
    Vikrtorkám:
    "Itthon a Largo Winch-et nem csak az első mozifilmből ismerhetjük, hanem a 2001-ben készült tévésorozatból, a Largo Winch - Az igazságtevőből is."

    Nemcsak, hanem is!