23
  • hitman08
    #23
    Talán könnyebb úgy felfogni a dolgot, ha mondjuk egy 100 részes programként tekintesz a rendezvényre, aminek 1 kis részét adják az idő előtti előzetesek. Bár kis hányadát jelentik az egésznek, mégis a "termék" részét képezik, többek közt ezért is fizettek a jegyvásárlással. Ha kiszivárog, az olyan, mintha a Tescoból lopnál egy kiflit. Minimális kár, de mégis lopás történt.
    Ez a pár perc amúgy meg annyit jelent a totálisan kocka rajongóknak, mintha te most hirtelen nyernél 100 ezret egy csokipapírral, nem hiába a hatalmas ováció az ilyen videók végén. De ugyanezt látod, ha egy E3 előzetesbe kukkantasz bele. Azért egy ilyen helyen van hangulat rendesen.
  • tibisan
    #22
    ezt a homokos filmet..wunder women nem ért rá..
    watchman-es dedó indul..
  • hdo
    #21
    Nincs mit. Az hogy 3 nappal előtt kiszivárgott, annyira nem lényeg, mert gyakorlatilag így egyetlen olyan rendezvényt nem hiúsított meg ahol ebből nekik pénz származna, sőt, egy ilyenen vették fel ezt.
  • tatish
    #20
    Részemről még így átvitt módon sem fizetnék azért hogy láthassak egy nyúlfarknyi előzetest , bármennyire is nagyon várom a filmet. Bár ennek persze más okai meg háttere van.
    Azért kösz az infót.
  • hdo
    #19
    Nem szemétség, tökéletesen alkalmas ez a bevétel arra, hogy nem várt kiadásokat egyenlítsenek ki belőle, esetleg az ún. post-production folyamatra több figyelmet szenteljenek a visszajelzések alapján. Rengeteg vonzata van az ilyennek.
  • tatish
    #18
    Ez akkor azért elég nagy szemétség szerintem, mekkora lehet ez az így elért extra bevétel a film teljes bevételéhez képest?
  • hdo
    #17
    Az benne a logika, hogy vannak olyan fanok, akik az amúgy ingyenes tartalomért képesek fizetni, ha azt kicsivel előbb látják mint a nagy nyilvánosság. Nyilván arról szól hogy több pénzt húzzanak le az emberről, de ez nem kényszer, erre az ilyen-olyan rendezvényekre látogató fanok önként adnak ki pénzt.
  • tatish
    #16
    Aham így már nagyjából érthető, de akkor sem értem benne a logikát (hacsak nem az hogy több pénzt húzzanak le a fan-okról), hiszen bármilyen bemutató, trainer meg hasonló a film reklámja aminek az lenne a célja, hogy minél előbb eljusson mindenkihez így népszerűsítse az adott filmet (vagy bármilyen terméket), nem csupán azokhoz akik elmennek ilyen rendezvényekre és fizetnek a belépőért ahogy te is írtad.
  • hdo
    #15
    Ott a pont! Az E3 is arról szól hogy lássák/kipróbálják első kézben azokat a játékokat, amelyeket jobbára csak következő évben kaphat kézhez az ember!
  • hitman08
    #14
    USA-ban rengeteg úgymond "convention" létezik, például a Comic Con és megannyi hasonló rendezvény, melyeken többnyire képregény- és filmrajongók gyűlnek össze. Kemény belépőt fizetnek az oda látogató emberek, hogy rengeteg újdonságot lássanak, többek közt vadi új előzeteseket is vetítenek a közönségnek. Szóval a megtekintésük úgymond a jegyért perkáló egyének kiváltsága, amíg a hivatalos trailer ki nem jön a pórnép számára is.
  • tatish
    #13
    Én ezt már nem értem, szóval maga a bemutató, (kvázi promó, vagy reklám, stb..) a filmről éppen azért készül el, hogy felkeltse az emberek érdeklődését a film iránt, amint elkészült miért nem hozzák teljesen nyilvánosságra (értsd: jó minőségben felteszik a megfelelő videó megosztókra)? Hiszen az lenne a cél hogy minél több emberhez eljusson. Vagy ez is csak a film kampányának része,hogy "véletlenül" kiszivárgott a netre "elvileg" ők ezt nem akarták,így nagyobb hírverést kap, mintha csak simán feldobták volna?
    Magiszter
    Ja és várós kategória a film...
  • hdo
    #12
    "Aha, most már értem. Hozzászólni csak annak szabad, akinek tetszik az adott téma. Nahát!"

    Igaza van, ha téged nem érint, mert hülyeségnek találod az alapkoncepciót, akkor minek pofázol bele? Az teljesen más ha megnézed, mert érdekel és nem tetszik, de ha eleve nem érdekel akkor mi a francnak írod le ezt fölöslegesen?

    Keresztény fórumokra is beregisztrálsz hogy megmondd nekik hogy az összes vallás baromság?
  • Ender Wiggin #11
    Aha, most már értem. Hozzászólni csak annak szabad, akinek tetszik az adott téma. Nahát!
    Hiába régi ez már (képregényben biztos működik, hisz majd nem sírva fakadtál, annyira véded), de filmen ez is csak egy a sok képtelen baromság közül. És bocs, de Stan Lee meg a többi "zseni" az igen kevés eredeti figura mellé csak a pénzért kreált egy csomó tölteléket is. És még filmre is viszik őket. Ha én is 15 éves lennék, lehet, hogy örömmel látnám ezt a tendenciát.
  • Gamecube86
    #10
    A hivatalos verzió megjelenése előtt felkerült a netre a The Avengers-mozifilm első előzetese, melyet az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló stáblistája után vetítenek le a mozik.


    július 22 van megadva megjelenési dátumnak az USÁkoknak akkor most azon vannak kiakadva hogy 3 ****** nappal előbb lát két villanást és egy dátumot a nép?
  • wraithLord
    #9

    Nem lenne velük baj, de Hollywood manapság szinte csak ilyenekből áll... Kár, hogy nem most vagyok 10 éves... :) (Na jó, mégsem kár.)
  • fergusonpapa
    #8
    már ne haragudj de marvel képregények igencsak jók,mindig is szerettem.

    megfilmesitve meg vasember messze legjobb!

    nem tetsik minek irtál ide?? (cim olvassás) nem irigyellek énse ha ebben érzed örömöd h leszolsz dolgokat.
  • Ender Wiggin #7
    Aki ezeket az 1 dimenziós - kell a pénz, lapátoljunk össze még egy rakás baromságot - karaktereket kitalálta...bazz. Akinek meg tetszenek, hát nem irigylem.
  • Interfan
    #6
    Rohadt jó!!!:D
  • kissssss
    #5
    igen.
  • billbester
    #4
    ez nem előzetes ez az Amerika Kpaitány stáblista után lesz szerintem ezt sose adják ki bár ki tudja :D
  • Magiszter
    #3
    Nem, csak ha már hírt csinálnak belőle ne annyi legyen hogy egy fekete remegő vászon néha felvillanásokkal. Mert így ennek az információ tartalma kb 0. A hír lényege pedig hogy informatív legyen. Ez nem volt az.
  • Nethyrrea
    #2
    mégis mit vársz egy mobillal sunyiban felvett videótól? HD felbontást 5.1 hanggal? :D
  • Magiszter
    #1
    Aha. Kb semmit nem látni belőle. Várjuk a hivatalos előzetest.