Kiszivárgott Vasember, Thor, Hulk és Amerika kapitány közös filmjének előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a pár perc amúgy meg annyit jelent a totálisan kocka rajongóknak, mintha te most hirtelen nyernél 100 ezret egy csokipapírral, nem hiába a hatalmas ováció az ilyen videók végén. De ugyanezt látod, ha egy E3 elõzetesbe kukkantasz bele. Azért egy ilyen helyen van hangulat rendesen.
IGN: Zaraki
watchman-es dedó indul..
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Azért kösz az infót.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
IGN: Zaraki
Magiszter <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Ja és várós kategória a film...
Igaza van, ha téged nem érint, mert hülyeségnek találod az alapkoncepciót, akkor minek pofázol bele? Az teljesen más ha megnézed, mert érdekel és nem tetszik, de ha eleve nem érdekel akkor mi a francnak írod le ezt fölöslegesen?
Keresztény fórumokra is beregisztrálsz hogy megmondd nekik hogy az összes vallás baromság?
Hiába régi ez már (képregényben biztos mûködik, hisz majd nem sírva fakadtál, annyira véded), de filmen ez is csak egy a sok képtelen baromság közül. És bocs, de Stan Lee meg a többi "zseni" az igen kevés eredeti figura mellé csak a pénzért kreált egy csomó tölteléket is. És még filmre is viszik õket. Ha én is 15 éves lennék, lehet, hogy örömmel látnám ezt a tendenciát.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
július 22 van megadva megjelenési dátumnak az USÁkoknak akkor most azon vannak kiakadva hogy 3 ****** nappal elõbb lát két villanást és egy dátumot a nép?
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
Nem lenne velük baj, de Hollywood manapság szinte csak ilyenekbõl áll... Kár, hogy nem most vagyok 10 éves... 😊 (Na jó, mégsem kár.)
megfilmesitve meg vasember messze legjobb!
nem tetsik minek irtál ide?? (cim olvassás) nem irigyellek énse ha ebben érzed örömöd h leszolsz dolgokat.
www.icewebhu
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX