Szekeres Viktor

Új címet kapott a 300 folytatása - és új rendezőt is

Más címmel és rendezővel fog elkészülni a 300 második része, azonban a filozófia változatlan marad, vagyis stúdióban veszik fel az egész filmet, a színészek pedig zöld háttér előtt fognak ugrabugrálni.

A Deadline értesülései szerint a 300 folytatását készítő Legendary Pictures végül úgy döntött, hogy nem kockáztat, és nem az első filmre csak közvetetten utaló Xerxes címmel készíti el a 300 második részét, hanem azt 300: Battle of Artemisia címmel küldi a mozikba. A film középpontjában tehát az artemisiumi csata lesz, mely nagyjából párhuzamosan zajlott a Thermopülai szorosbéli ütközettel - a görögök és a perzsák három nap leforgása alatt többször is összecsaptak a tengeren.

Az eredetileg tervezett rendező személye is megváltozik, hiszen Zack Snyder, aki a 300-at készítette, jelenleg a Man of Steel című Superman-reboottal van elfoglalva, így az általa és Kurt Johnstad által írt forgatókönyvet valaki más fogja megrendezni. Úgy tűnik, hogy a rendezői posztért vívott versenyfutás két fősre szűkült le: az egyik esélyes az a Noam Murro, aki a Zseni az apám (Smart People) mellett több HALO-reklám készítőjeként ismert, a másik pedig Jaume Collet-Serra, aki a Viasztestek, a Góóóól 2 és Az árva után idén az Ismeretlen férfit készítette el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dynamic #1
    Ha a tipikusan Snyderes nézetek és lassítások kimaradnak, akkor számomra pont a lényeg veszik el.