Szekeres Viktor

2013-ban érkezik a Thor 2 - új rendezővel

Nem vár a Disney a Thor folytatásával, s már 2013-ban folytatja a szuperhős kalandjait, aki ráadásul a 2012-es The Avengers-mozifilmben is fel fog tűnni, így lehet, hogy egyeseknek sok lesz Chris Hemsworth-ből.

A Disney hivatalosan is bejelentette, hogy 2013. július 26-án mutatják be Amerikában a Thor második részét, a Thor 2-t. A cím egyelőre természetesen nem végleges, hiszen a sorszám helyett lehet, hogy az alcímes megközelítést fogja választani a stúdió. Mindez egyébként azt is jelenti, hogy 2011 és 2012 után zsinórban a harmadik évben láthatjuk Chris Hemsworth-t a szuperhős szerepében, hiszen az idei Thor után jövőre A bosszú angyalairól, avagy A bosszúállókról (The Avengers) szóló filmben is fel fog tűnni.


A Thor 2-t egyébként már nem Kenneth Brannagh fogja rendezni. Ezúttal a váltásra nem a rendező vagy a stúdió elégedetlensége miatt van szükség, egész egyszerűen a képregények világába először kiránduló színész-rendező mást akar csinálni, eredetileg is csak egy film elkészítését vállalta el. A Thor egyelőre világszerte 437 millió dollár bevételt hozott.

A Thor 2 2013-as premierje egyébként azt is jelenti, hogy két év múlva "nyáron" már mindenképp láthatunk két Marvel képregényfilmet, hiszen a Vasember 3 május harmadikán kerül bemutatásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rotcsa #2
    Az 1. szerintem nem volt rossz, bár szerintem megviselhette volna az emberi lét, vagyis ennek a vonalnak a nagyobb kihangsúlyozása szerintem jobb lett volna.
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Rettenetesen mutat az a Thor a filmrendezői listáján: