Ötvös Tibor

Új címet kap a Metro 2033 folytatása

A jelek szerint még sem Metro 2034 címmel lát majd napvilágot a 4A Games sikeres poszt-apokaliptikus akciójátékának a folytatása.

A THQ ugyanis ma több internetes címet is bejegyeztetett (www.lastlight.com, www.metrolastlight.com és www.metro2033lastlight.com), melyek egyértelműen arra utalnak, hogy a korábban bejelentett, akkor még Metro 2034 címmel ellátott második rész Metro 2033: Last Light néven jelenik majd meg.



A fejlesztők korábban már megígérték, hogy a folytatás jóval több technológiai újítást tartalmaz majd és a 2033-nál tapasztalt hiányos marketingre is jobban odafigyelnek. És ha tartják magukat az akkori kijelentéseikhez, akkor az idei E3-on már be is mutatják a Metro 2033: Last Lightot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #15
    hát igen egy olyan világban, ahol eleve a lőszer a fizetőeszköz, elég nehéz lenne lőszerben dúskálni. mellesleg igen, a poliszba kell eljutnia a főhősnek. ez a cél, miközben sok minden más is kiderül, és amikor oda eljut, jóval többet is meg kell tennie. de ezeket nyilván már nem értetted meg.
  • nessboth #14
    Ha úgy vesszük manapság minden FPS egy lineáris rövid szutyok, tényleg csak a Stalker az amivel az ember jó ideig el tud játszani...
  • simron #13
    A Metro2033 szerintem nagyon jó hangulatú játék, én kb 1 hónapja játszottam vele és teljesen magával ragadott, a STALKER egyik részével sem játszottam, így ahhoz nem igazán tudom hasonlítani. De a kettő teljesen más stílus, a Metro2033 egy sci-fi regényen alapuló FPS, melynek sztorija nagyrészt a regény történéseit követi és ebből következően lineáris, míg a Stalker (legalábbis az általam olvasott leírások alapján) egy RPG elemekkel rendelkező és viszonylagos nyitott játékmenetű játék. A Metro gépigényét a látványhoz képest mindenki túl nagynak tartja, nem tudom, hogy ez így van-e, én egy HD4850-es kártyával és 2 magos intel procival 1680X1050 felbontáson, high beállításon játszottam akadozás nélkül (igaz csak DX9 alatt), tehát semmivel sem tűnt nagyobb gépigényűnek, mint a mostanában megjelent hasonló játékok.
  • Kingfisher #12
    Metro 2033 tipikus konzol játék lett, mint manapság az FPS-ek 99%-a, a Stalker ellenben más szellemben készült. Élvezhetőbb is.
  • HöfEE #11
    Én is így vagyok vele, a Stalker jó volt megfogott volt hangulata, meg ugy az egész sokkal jobban összeállt, A metro2033-ban csak megyek néha rámtámadnak miközben azzal küszködök, hogy nincs lőszerem és az egész sztori tök lapos, kb a játék feléig vártam, hogy kezdődjön el a sztori és rá kellett jöjjek, hogy idáig az volt a nagy történet hogy "juss el polisba". Dögunalmas volt az egész.
  • kissssss #10
  • sanyicks #9
    Miért nem Nvidia 2033: Buy 8 more GTX590
  • adler30 #8
    Rendicsek,hallgatok rátok.De majd az új vga-val,mert a mostani(hd4830)kevés neki.Újat szeretnék(gtx460 1024 vs hd6850)erre lenne pénzmag.Úgy tudom hogy a ferminek jobb a képe mint a 6000. amd-nek.
  • armageddon666 #7
    Minimumon nézted? Mondjuk úgy sem csúnya... De max grafikán szerintem gyönyörű. (Bár ezt csak youtuben tudtam megtapasztalni sajnos)

    Gépigény tényleg eléggé komoly, úgyhogy majd ha lesz jobb gépem végigviszem, de amennyit játszottam vele, az alapján nagyon hangulatos :)
  • Bulics #6
    Szerintem próbáld ki, szerzel magadnak pár kellemes órát.