Ötvös Tibor

Az első Prey 2 trailer


Ez gyorsan ment, hiszen alig pár napja jelentették be, hogy folytatódik a Prey, máris itt az első hangulatkeltő trailer hozzá.

Mint arról már korábban már beszámoltunk, a Human Head Studios folytatja - a Bethesda logója alatt - a 2006-ban megjelent Prey című FPS-t, mely új hőssel jelentkezik. Ezt a ma megjelent trailer és a fejlesztők által elárult pár részlet alapján tudhattuk meg. Aki játszott az első résszel, annak ismerős lehet a lent látható jelenet, melynek külső szemtanúi lehettünk az elődben.


A Prey 2-ben egy utasszállító repülőgép csapódik bele az idegenek űrhajójába és a gépen tartózkodó szövetségi nyomozó irányítását kapjuk meg. A második része egy nyitott világú FPS lesz, melyben a fő küldetés mellett számos mellékküldetés is lesz. A Bethesda azt is elárulta, hogy a Prey 2 nem az id Tech 5 motorjával készül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Seth #11
    Visszahozzák a halálból,ahogy Tommy is visszajött nemegyszer,melynek örömére hozzávágnak még pár cool indián "képességet". Probléma megoldva
  • adler30 #10
    Képzeld el,felrakod a játékot a gépedre és a szomszédokat irányíthatnád,valami jó kis csajt stb.Komolyra fordítva:remélem nem a doom3-as motorjával fog menni,mert az egy retkes szar,hányinger kerülgetett tőle opengl broáf...
  • IMYke2.0.0.0 #9
    Én is Tommy-val akartam volna játszani - most így a "képességeket" hogy a lókukiba oldják meg?
  • Ender Wiggin #8
    Ja, biztos, tekintettel arra, hogy az első részben a gép teljesen kiégett, és nem volt túlélő. De még ha fel is tesszük, hogy mindezt figyelmen kívül hagyják, akkor is maradok a véleményemnél, hogy én Tommy kaladjaira lettem volna kíváncsi, nem a játék egy újabb szereplőjére.
  • vg #7
    Ez a rész párhuzamosan történik az első résszel. Nyilván lesz olyan rész, ahol láthatjuk Tommy-t elfutni párszor.
  • sad1976 #6
    ez a video nagyon gyenge.ezzel ne játékot filmet reklámozzanak .akkor talán felkeltené az érdeklődésem. a prey valamikor nagy kedvenc játékom volt.a leirtak alapján az első részben talált rep gép egyik túlélőjével kell majd kolbászolni.tehát ez nem fojtatás csak egy epizód rész.
  • Ender Wiggin #5
    Hát nem tudom, én szívesebben játszottam volna Tommy további kalandjaival, főként, hogy az első úgy ért véget, hogy más világokon is kereslet mutatkozna a seggszétrúgó indián fiú szolgálatai iránt. Ez így most akkor szar.
  • Bulics #4
    Ezt elb*szták.. Köszönjük.
  • Broafka #3
    a játékban is élő embereket kell majd irányítani?
  • Jude666 #2
    Hát jobb ez a tréler mint a fallóté