Ötvös Tibor

Az Epic reagált a Fox vádjaira

Korábban már beszámoltunk a Fox News újabb, az Electronic Arts friss kiadványa elleni támadásáról, melyben szimplán a legrosszabb játékként mutatták be a Bulletstormot.

A fejlesztő Epic eddig nem reagált a dologra, ám a tegnapi napon Mike Capps egy interjúban elmondta véleményét a dologról. Elmondása szerint kétféleképpen lehet reagálni erre az eseményre: egyfelől a Bulletstorm szempontjából, másfelől pedig az egész iparág oldaláról."A Bulletstorm szempontjából... igen, voltak akik épp eme felhajtás miatt figyeltek fel a programra. Egy olyan játék, ami körül ekkora a felhajtás valószínű nagyobb példányszámban kel el és olyanok figyelmét is felhívta a programra, akik egyébként nem vették volna meg. Az azonban meglepett, hogy szinte minden újságíró úgy nyilatkozott erről a Fox riportról, hogy ez egy szemét és ez nagyon jól esett."

"Az ipar szempontjából azonban szörnyűnek tartom, hiszen vannak olyan emberek, akik valóban tisztelik és adnak a Fox véleményére és elhiszik nekik, hogy a játékok rosszak."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Merces #8
  a FOX szlogenje : Retardáltak a retardáltakhoz...
 • Szefmester #7
  Önmagukban még nem lenne vészes, mert nem szélsőségesen a hülyítés a céljuk, ők inkább csak kiszolgálják az igénytelen nézőket, egy olyan mérési rendszer szerint ami már 10 éve is használhatatlan volt és nem tükrözte a valós adatokat.
 • carville #6
  Mert az RTL Klub és a TV2 a világ büszkeségei. :)
 • fozerl #5
  Az egész FOX egy mocsok! Annyi jól menő sorozatot lőttek már ki, meg még ez is!
  Nevetséges! Én már nem kezdek foxos sorozatot nézni, bizonytalan, hogy megéli-e az évad végét.
 • Szefmester #4
  Furcsak hogy egy ilyen FOX szerű csatorna még létezhet... ez sajnos sok mindent elárul az amerikaiak egy (nagy) részéről.
 • kissssss #3
  és?
 • Evoluti0N #2
  A Fox a Mass Effect szexjelenete körülötti botránnyal már lejáratta magát nálam. Azóta is ha bármelyik játék körül valami port kavarnak, csak még mélyebbre süllyednek a szememben.
 • Tinman #1
  Öcsém ekkora spoilert, mint ez a kép