Ötvös Tibor

A Homefront is fent van a neten

A hétvégén a THQ büszkén jelentette be, hogy a hamarosan megjelenő Homefront előrendelései rekordot állítottak be a kiadó történetében és épp ezért a megjelenés utáni első hétre legkevesebb 1,5 milliós eladásokat várnak.

Közben azonban megint beütött a baj. A Homefront ugyanis valahogy kikerült a kiadótól és már fel is került a netre mind a konzolos mind a PC-s változat. Szerencsére azonban még nincs hozzá működő törés, tehát jelen pillanatban nem tudnak játszani vele, de ennek megjelenése valószínű csak napok kérdése.



Ez idén már nem az első eset. Korábban már beszámoltunk róla, hogy az Electronic Arts két nagyágyúja, a Bulletstorm és a Crysis 2 valamint a PS3-as Killzone harmadik része is idő előtt felkerült a netre és mindhárom játszható formában volt megtalálható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sergeantda96 #15
    Bimbike

    És ha nincs rá pénze az embernek ?
    Én 15 éves vagyok és nincs rá.
    torrentezek, most akkor ismerjem el hogy egy lopkodós k****g vagyok mert semmi pénzem sincs rá !

    (és ha lenne is akkor sem vehetném meg)

    És bocs ha felidegesítettelek nem akartam :)
  • Zolivok #14
    www.sg.hu
  • Rage47 #13
    jövő héten ez lesz a hétvégi ajánlóban
  • kissssss #12
    lol
  • dronkZero #11
    Ne bántsd már az SG torrentfigyelő szolgáltatását! Tök kényelmes ez így, SG szól, hogy lehet tölteni, nem kell keresgélni, meg válogatni a sok fake szar közt, közli, hogy mikor van megfelelő rilíz. Jóez.

    :P
  • sittes79 #10
    Ámen
  • NovaTerra #9
    Ezek annyira semmi hírek, minden játék megtalálható torrent oldalakon. Elég sok fenn van megjelenés előtt 1 héttel, csak esetleg még nincs hozzá törés. Nem olyan bonyolult dolog ez. Nem aznap szállítják a boltokba a példányokat, amikor a hivatalos megjlenés van, megveheti az ember. Több millió példánynál, egy üzlet kell, egy drab ember, aki kivisz egyet, felteszi a netre és kész. Ilyen hírt szinte minden játékról lehetne kreálni. Megjelenés után meg nincs az a pc vagy xbox játék, ami ne lenne fent.
  • Nuclearity #8
    egyetértek, általában a multi miatt veszik meg az emberek a játékokat, legalábbis én csak azért, amim eredeti, az mind multi miatt van, és jön az AC B 18. án!
  • sittes79 #7
    Köszi a hírt, de azt mondjátok meg hogy hol van fent mert sehol nem találom.

    xbox360-as verzió kéne...

    Köszi
  • stardate #6
    Az hogy kijátssza single-t tört-el az egy dolog, nagyot nem bukik rajta a kiadó mert az ilyen úgyse venné meg.A multihoz meg ugyebár eredeti játék kell.Tört szerveren multizni már más tészta (bár az meg tele van csalóval).