Ötvös Tibor

Mozgásban a Föld inváziója - Csata: Los Angeles


Az Xbox 360 tulajdonosok már tegnap óta játszhatnak a Föld inváziója - Csata: Los Angeles játékváltozatával, a PC-s és PS3 gamerek csak március 22-től érhetik el a programot.

Addig is kedvcsinálónak a kiadási feladatokat ellátó Konami megjelentetett egy látványos, ám elég rövid trailert, melyben magából a játékmenetből is láthatunk jeleneteket. Azt el kell ismerni, hogy ahhoz képest, hogy csak letölthető formában, prémium áron lesz elérhető a Battle: Los Angeles, elég jól néz ki és látványosnak megoldásokat vezet be a játékmenetében.


A TimeShift fejlesztését végző Saber Interactive új játéka, a Battle: Los Angeles egy, a film cselekményére építő FPS lesz. "A játékosok egyedi ellenfelekkel találják magukat szembe, akiket számtalan fegyverrel próbálják megtisztítani Los Angeles utcáit" - áll a Konami hivatalos közleményében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #5
    Kozepkategorias? Eleg elnezo vagy...2x elaludtam rajta es barki, aki latta a Black Hawk Down-t es az Independence Day-t,az latta ezt is...a forgatokonyv megirasa nem tarthatott tovabb 15 percnel...
  • narumon #4
    Nem olyan gáz ez. Nem AAA címekhez kell hasonlítani.
  • Vorpal #3
    Most néztem meg a filmet. Középkategóriás akciófilm.
    Viszont ez a játék, gyalázatos.
    Én mindig azt hittem, hogy csak Mo.-on vannak inkompetens cégvezetők,
    de ez picit megnyugtat.
  • cylonflatus #2
    Kb egyetértek, viszont szerintem nem olyan csúnya ez, sőt. Mindent fullra tekerve kifejezetten pofás. Viszont azok az idegenek... főleg a fejük. Iszonyat idétlen. Még nem láttam a filmet, de remélem ott más hatást vált majd ki belőlem; nagyon vártam ezt a filmet, de ez most kicsit elvette a kedvem.
  • JackSparrow88 #1
    Neten már fent van de sajnos még letölteni sem érdemes. Nem túl szép graf, gagyi az egész és mindössze 1 óra alatt végig lehet vinni. Szánalom az egész, így lejáratni a filmet, igazi bátorságra vall...