Ötvös Tibor

Jön a Prey 2

Egy ideje már tartja magát egy pletyka, mely szerint a Human Head Studios hosszas fejlesztést igénylő, Prey címet viselő FPS-e folytatódik.

Ám utoljára 2009. szeptemberében halhattunk a programról, mikor is a Bethesda megszerezte a haldokló 3D Realmstől a játék jogait. Akkor még úgy volt egy akció-RPG lesz a programból, ám azóta semmit nem lehetett hallani a játékról. Ma azonban a Bethesda hivatalosan is bejelentette, hogy bizony gőzerővel készül a Prey 2.

"Örömmel jelenthetem be, hogy zajlanak a Prey 2 munkálatai" - állt ma elő a sajtó elé a fejlesztést végző Human Head Studios projekt vezetője, Chris Rhinehart. Az úriember hozzátette, hogy a játék az id Software legújabb technológiáját használja majd (ami a RAGE alatt is dübörög) és jövőre jelenik meg konzolokra és PC-re is. További részletek a jövő hónapban várhatók, akkor biztosan visszatérünk rá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • blessyou #4
  viszont már van trailer
 • Ender Wiggin #3
  Egy 2012-re tervezett játékot gyakorlatilag semmi konkrétummal felesleges beharangozni. Én speciel már évek óta várom, hogy legyen belőle valami, de a tényleges megjelenésik még az a gyanúm, hogy még sok maceszgombócot kell megenni...
 • Librarian #2
  Törlésgyanús hozzászólás... amúgy igazad van, én is már csak megszokásból járok vissza, nem azért mert jó.
 • krecsoo #1
  TÖk jó ez az sg. Úgy írnak meg egy cikket hogy fingjuk nincs a tényekről. gagyi.