Szekeres Viktor

Eszméletlenül jól fog kinézni a Transformers 3 3D-ben

Michael Bay szerint idióták, akik azt híresztelik, hogy gondok vannak a Transformers harmadik részének 3D-jével, sőt, filmjénél szebb élőszereplős alkotást 3D-ben még nem is lehetett látni.

A napokban pletykák kezdtek el keringeni a neten, melyek arról számoltak be, hogy gondok vannak a Transformers 3. részének, a Transformers: Dark of the Moon-nak a 3D-jével. Michael Bay, a rendező, erre saját honlapjának üzenőfalán válaszolt: "Nahát, most olvasom csak a neten, hogy mit ír néhány idióta, aki azt hiszi, tudja, mi dörgés. Ez komoly? Ugyan, gyertek már be a vágószobába és megmutatom, hogy milyen csodaszép a 3D. Élőszereplős film még sosem feszegette ennyire a 3D határait, mint a Transformers 3. Az egész filmet 3D-kamerákkal forgattuk és imádtam 3D-ben forgatni."

Bay még azt is elárulta, hogy a Transformers: Dark of the Moon első előzetesei az ugyancsak 3D-s Tron: Örökség és a Narnia krónikái: A Hajnalvándor útja kópiái előtt lesznek láthatóak. A pár éve a 3D-t olcsó vásári trükknek nevező rendező egyébként tirádáját az alábbi jó tanáccsal zárta: "Ja, és ne 2D-ben nézzétek meg a filmet, mi 3D-re terveztük."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • m minnifield #22
  jaj te gyerek, nem a kommentek maguk értelmetlenek, hanem az ízlésvita(szájkarate). én itt még olyat nem láttam, hogy sikerült valakit meggyőzni, hogy amit ő jónak/rossznak gondol az igazából rossz/jó.
 • toflehi #21
  OK, akkor kb az összes komment az összes filmkritikához meg előzeteshez itt az sg-n értelmetlen volt, a tieidet is beleértve.
  Amúgy a Transformes 1 pocsék volt, a második filmre pedig csak azt mondhatom: gyenge kezdés után erős visszaesés...
 • Ender Wiggin #20
  Nem számít jó lesz-e a film, a lényeg, hogy Jablonsky megint zseniális zenét szerezzen...
 • opeca #19
  Jó, bemegyek a vágószobába, cím, időpont?
 • m minnifield #18
  jajaja
 • immovable #17
  Ja értem. Szóval mint a politikai eszmecsere.
 • m minnifield #16
  "Én sosem értettem, hogy miért kell megvédeni egy filmet?"
  a saját jó vagy rossz ízlésedet véded. a világon kb. a leghasztalanabb vita.
 • torreadorz #15
  Az első rész k.rva jó. A második kalap kaki, az elsőben legalább lehetett izgulni meg félni a robotoktól, a másodikban meg úgy viselkednek mint egy tucat debil ovodás (mármint a transformersek). Remélem a 3. rész alatt nem lesz az az érzésem hogy egy tucat gyp intézetből szabadult transformers próbálja megvédeni a földet
 • immovable #14
  Szerintem is egy moslék.


  [remélem ráugrik erre a kommentre egy-két gyík]
 • IMYke2.0.0.0 #13
  Na, a Sötét Lovag a másik "kiemelkedő" alkotás... [not]