Szekeres Viktor

Kiszivárgott a Transformers 3 története

Úgy tűnik, hogy hivatalos helyekről is a nyáron kikerült történetfoszlányok nyernek megerősítést, azaz a harmadik Transformers-mozifilm középpontjában az amerikai-orosz űrverseny lesz.

Már nincs olyan messze a Transformers-mozifilmek harmadik részének első kedvcsináló előzetese sem, de ezúttal a film történetére kapta fel a fejét a netes közösség. A (valószínűleg) Transformers: The Dark of the Moon címre keresztelt film sztorijának forrása ugyanaz, ami a címé is, hiszen az Amazon frissítette a filmekhez készített könyvekről szóló oldalát, így már nem csak azok címeit ismerhetjük, hanem történetüket is.

Újdonság nincs sok, már korábbi értesülések is azt sejtették, hogy az űrverseny lesz a harmadik Transformers egyik fontos része. Elvileg a filmben ki fog derülni, hogy a hidegháborús amerikai-szovjet erőfitogtatásban idegen robotok is fontos szerepet játszottak. Az autobotok és az álcák ismét a két nagyhatalom közé keverednek, s előbbiek nagy szerencséjére az ismét ember Sam Witwicky fog segítségükre sietni. A hírek szerint több új karakter is fel fog tűnni a Transformers: The Dark of the Moon-ban, többek között Cybertron uralkodója, Shockwave (Sokkoló).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Csillagf3nyke #12
  Szerintem sem lesz panasz a látványra.. Eddig sem volt! :D
 • z99999 #11
  szerintem baynek nem lesz gondja a látvánnyal. a befejezés miatt meg sírjanak a képregénykockák.
 • ardenus #10
  Én csak annyit fűznék hozzá, hogy amiben ez M.B. utolsó megmérettetése a Transformerek univerzumában, akkor elővehette volna Unicron-t is, nem holmi hidegháborús maszlagot.
  Mivel nem ragaszkodik M.B a Transformerek valós történeti szálához, ezzel a karakterrel (és nem Sokkolóval, aki igazán Megatron ellenfele volt) látványos és igazi befejező filmet tudott volna készíteni. De ez az én véleményem.
 • Inquisitor #9
  Története? Lol. Mert az előző kettőnek volt, mi? :D
 • nessboth #8
  Tény, hogy nem sok köze van a történethez, e meg kell hagyni, Bay tényleg beletömörített mindent, ami a TF univerzumban szerepelt...microbotok(sam álcsaja),optimusz kardja, stb...
 • roguereal #7
  http://www.tfw2005.com/boards/attachments/transformers-fan-art/27104743d1249008693-shockwave-sw-wallpaper.jpg
 • CybeRick #6
  Eddig is csak neveket emeltek ki a TF univerzumból, a történet semmiben sem passzol az eredetihez. Lehet, Sokkoló trendi pink színben fog tündökölni? Dinobotok feltűnése sem túl valószínű, ha csak a hidegháborúig nyúlnak vissza. sajnos
 • GG #5
  Ha már sokkoló benne lesz akkor már lehet egy kis esélye a dinobotoknak :D
 • nessboth #4
  Az egy dolog, hogy nem azt jelenti, de anno a képregényben Sokkolónak hívták,(lásd Wolverine: Farkas) amúgy remélem BAy papa Sokkoló fejét jobbra megcsinálja, mert borzalmas ahogy ez a robot kinéz. De mondjuk meghatározó karaktere a TF univerzumának, szóval evidens, hogy szerepelnie kell benne...
 • DeviloftheHell #3
  shockwave miota sokkolot jelent? :D:D:D