Szekeres Viktor

Képek a Transformers 3 trükkjeiről és új főhősnőjéről

Már jó ideje forog a Transformers harmadik része, a Transformers: The Dark of The Moon, de még mindig tudnak újdonságokat mutatni a színfalak mögé kukkantó fényképek, melyekkel kihúzhatjuk az első előzetesig.

Szinte alig telik el hét Transformers 3-fényképek nélkül. Michael Bay csapatával ezúttal Kaliforniában, Culver City-ben forgatta jövő nyárra várható filmjét, itt készültek a legújabb lesifotók. A Splash News és az INF Daily is megjelentetett jó pár fotót, melyeken az előbbi linkeken lehet végignézni.


Az egyik képen a főszereplők (Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Tyrese Gibson és társai) egy, később különleges effektusokkal felturbózandó akciójelenetet forgatnak, míg a mellékelt másik kép Megan Fox utódját mutatja meg teljes harci díszben. (A modell Rosie Huntington-Whiteley természetesen nem Fox karakterét veszi át, hanem egy teljesen új nőként jelenik meg a főhős, Sam Witwicky életében.)


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • opeca #4
  Szerintem Sam alakja nem a szétszórt hülyegyerek, hanem az átlag, sablonkölök akivel hirtelen mekkora fájint dolog történik és persze a 9-es kurva egyből ráülne a pélójára...

  Ennek ellenére semmiféle komolyabb színészi játék nincs, a sablongyerek marad sablongyerek, végig végig, a második részben is. NIncsenek nagy rácsodálkozások, meg arckifejezések, kis stílusváltás, hogy mennyire is élvezi ő ezt a mayer létet...

  Persze, lehet hogy a forgatókönyv hibája is, de sajnos ettől a gyerektől én még egy olyan filmet sem láttam, ahol valami komolyabb érzelmi palettát vonultatott volna fel, vagy ne egy átlagpöcsfejnek nézett volna ki.

  Talán(!!!) az Indy 4.-ben volt valami halvány kis szikrája a színészi játékának, de állítom, hogy az utcán 1000 másik jobb kvalitású színészt találtak volna arra a szerepre is.

  Pókerarc a gyerek...nincs mit tenni, Steven Seagal kategória, csak annak legalább az egyféle nézése valamire jó volt, de ennek a srácnak alapból teljesen jellegtelen arca van.
 • skiryo #3
  Nézőpont kérdése, de... tökéletesen beleillik Sam szerepébe. És pont azért mert jó színész, jól játsza a szétszórt hülyegyereket.
 • opeca #2
  MInek kellett bele ez a LaBeouf gyerek? Baromira nem illik hozzá a szerep, meg amúgy is pocsék színész...
 • lordzoltanus #1
  A szőke művésznőről készült képet elnézve tán csask nem rakják be a filmbe a képregényből jól ismert áramkörszaggatót?:)