Szekeres Viktor

Hét percnyi Transformers 3 jóság

A robotok rajongóinak kívánt kedvezni az Entertainment Tonight, akik egy 7 perces összeállítást mutattak be a készülő Transformers: Dark of The Moon-ból, mely első előzetesére sem kell sokat várnunk.

Már jó pár lesivideót láthattunk a Transformers harmadik részének, a Transformers: Dark of The Moon-nak a forgatásáról, legutóbb egy ronda autós ütközést örökítettek meg a járókelők - épp ideje volt valami hivatalos anyagnak. Bár az alábbi majd 7 perces videót nem a készítők állították össze, de ők voltak azok, akik vendégül látták a chicagói forgatás alatt ez Entertainment Tonight stábját, akik színfalak mögötti felvételeket mutattak meg a nézőknek, a színészek interjúival dúsítva.


A Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Kevin Dunn, Julie White, Frances McDormand, John Malkovich, Ken Jeong, Patrick Dempsey, Alan Tudyk és John Turturro főszereplésével készülő filmet nyáron mindenki úgy nézheti meg, ahogy akarja, hiszen 2D-ben, 3D-ben és IMAX 3D-ben is látható lesz. (Persze az IMAX-élmény csak mesterséges lesz, hiszen mozifilmeket továbbra sem forgatnak IMAX-kamerákkal.) A premierre Amerikában július elsején kerül sor, azonban minket ez annyira nem izgat, hiszen itthon június 30-tól lesznek láthatóak ismét a robotok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csakezmaradt #16
    Hééé... Nem leszólni a klingonokat!
  • Ray78 #15
    Az új "dögöd" maca egy klingon kb az elözőhöz képest. A 3D meg ahogy van búzaság.....
  • Bhalage #14
    decepticons mobilize!
  • cateran #13
    vagy inkabb viszonyitasi...
  • cateran #12
    Igaz,de akkor sem jo jel,hogy fel van hozva peldakent...ez annyit jelent,hogy valamilyen -akarmilyen- szempontbol az a kiindulasi alap...
  • stremix #11
    A piros ruhás csávó annyira irritál...

    A filmet már várom!
  • BaliBoy #10
    Az Avatart csak a 3D miatt hozta fel, hogy ott többnyire mindent kék háttér előtt vettek fel.
  • cateran #9
    Vannak aggaszto jelek...az 1. ilyen,hogy meg mindog Shia a foszereplo..(es az interview alapjan eloben meg idegesitobb es ellenszenvesebb,mint a vasznon..) 2. a noi foszereplo eddig 1 nulla volt,de legalabb dogos....a mostani mar dogos se...3.
    Bay az Avatarral peldalozik...hajjaj...0 sztori,100% latvany....
    Mondjuk a 2. resznel szarabbat osszehozni mar tenyleg muveszet lenne...
  • BCS pixel #8
    ezt a filmet is simán meglehetne csinálni nagyon komoly, esetleg komor, és mélyen drámai hangulatúra, bármely írónak gyerekjáték lenne, de itt a producer inkább poénkodósra veszi a figurát, sajnos a transformers 1-2, sokkal közelebb van egy sci-fi akció vígjátékhoz, mint egy sci-fi akcióhoz, komoly hangulatú sci-fi akció hangulattól meg sajnos nagyon távol van, pedig nyugodtan lehetne az is
  • Axlkenobi #7
    Nekem az első rész kifejezetten tetszett, a második viszont már nyári blockbusternek is rendkívül üres és rossz volt. Remélem, a harmadik résszel visszatérnek az első felvonás kalandosabb, jobb történetvezetéséhez, bár Bay-t ismerve erre sok esély nincs.

    Mélységet azonban valóban ne várjon senki. Azért itt harminc méteres, járművekké alakuló robotokról beszélünk, akik egy másik bolygóról jöttek. Sokmindent sokféle képpen meg lehet tölteni tartalommal, de a TransFormers vagy a G.I. Joe szerintem nem ilyen dolgok.