22
 • m minnifield
  #22
  jaj te gyerek, nem a kommentek maguk értelmetlenek, hanem az ízlésvita(szájkarate). én itt még olyat nem láttam, hogy sikerült valakit meggyőzni, hogy amit ő jónak/rossznak gondol az igazából rossz/jó.
 • toflehi
  #21
  OK, akkor kb az összes komment az összes filmkritikához meg előzeteshez itt az sg-n értelmetlen volt, a tieidet is beleértve.
  Amúgy a Transformes 1 pocsék volt, a második filmre pedig csak azt mondhatom: gyenge kezdés után erős visszaesés...
 • Ender Wiggin
  #20
  Nem számít jó lesz-e a film, a lényeg, hogy Jablonsky megint zseniális zenét szerezzen...
 • opeca
  #19
  Jó, bemegyek a vágószobába, cím, időpont?
 • m minnifield
  #18
  jajaja
 • immovable
  #17
  Ja értem. Szóval mint a politikai eszmecsere.
 • m minnifield
  #16
  "Én sosem értettem, hogy miért kell megvédeni egy filmet?"
  a saját jó vagy rossz ízlésedet véded. a világon kb. a leghasztalanabb vita.
 • torreadorz
  #15
  Az első rész k.rva jó. A második kalap kaki, az elsőben legalább lehetett izgulni meg félni a robotoktól, a másodikban meg úgy viselkednek mint egy tucat debil ovodás (mármint a transformersek). Remélem a 3. rész alatt nem lesz az az érzésem hogy egy tucat gyp intézetből szabadult transformers próbálja megvédeni a földet
 • immovable
  #14
  Szerintem is egy moslék.


  [remélem ráugrik erre a kommentre egy-két gyík]
 • IMYke2.0.0.0
  #13
  Na, a Sötét Lovag a másik "kiemelkedő" alkotás... [not]
 • immovable
  #12
  Én sosem értettem, hogy miért kell megvédeni egy filmet? Mint a sértett kisgyerekek, elkezdenek személyeskedni, mert más leszarozza azt ami neki tetszik. Ha leszarozza az levon az élvezeti értékéből vagy mi? Szerintem a véresszájú mozibuzik, akik ölre menő csatát vívnak, hogy melyik jobb, pl. a TR vagy Sötét Lovag, azok szvsz debilek. :D
 • NovaTerra
  #11
  A tr1 számomra nem jó film. Ízlések és pofonok a Dr Caligari vagy a Vissza a jövőbe számomra az, pedig teljesen más a kettő, lehet neked azok nem jönnek be. Szubjektív, hogy kinek mi a jó és mi nem az. És igen egy ilyen filmtől nem vár az ember semmit, legyen benne pár jó nő, látványos robbanás, robot harc, wow. Van olyan ember is, alant olvashatod, aki egy ilyen üres popcorn moziba is bele akarja magyarázni, hogy ő nem a robotok harca meg az új szépség keblei miatt nézi, hanem azért, mert optimus prime azt mondja, hogy védjük a bolygót és ez hű, de nagy filozófia.
 • winnie
  #10
  "És csak úgy kíváncsiságból szerinted ez miben nyilvánul meg?"

  az mindegy. minden filmbe, alkotásba, a fehár alapon fehér négyzetbe bele lehet magyarázni azt, hogy az egzisztencialista lét sivárságáról szól, vagy a harmadik világbeli országok vízhelyzetére utal, vagy esetleg arra, hogy az egyesült államok milyen agresszor, meg egyébként is ott a damaszkusz - budapest - el salvador tengely, mely titokban meghatározza a világ pénzpiaci folyamatait.

  gondolom irodalomtanár és a verselemzés, izé, belemagyarázás a kedvence. tipikus hozzáállás és egyszerre kettőt mond. egyrészt így, ha arra kerül a sor, képes megvédeni a filmet a lehető legklisésebb "azért nem tetszett neked, mert nem értetted" kommenttel, s közben jelzi, hogy "én értettem, mert nekem 'megvan a kellő műveltségem' a megértéséhez"
 • KillerBlue
  #9
  "A Transformers-filmek történetében magasszintű filozófia is el van rejtve"
  Akkor szerintem még a rendező és a forgatókönyvíró elől is elrejtették.És csak úgy kíváncsiságból szerinted ez miben nyilvánul meg?

  "Kellő műveltséggel az ember szert tud tenni a "felszín mögé látás" képességére."
  Akinek megvolt a kellő műveltsége az nem költött pénzt a mozijegy árára inkább megnézte a tv-ben vagy letöltötte az internetről mert ezek a filmek ennyit érdemelnek.
 • endrev
  #8
  A Transformers-filmek történetében magasszintű filozófia is el van rejtve (bár nem erőltették meg magukat, hogy elrejtsék, legfeljebb egyesek számára tűnik úgy). Érdemes sokat olvasni, meg utánanézni a szótárban az "elvonatkoztatás"-szónak. Kellő műveltséggel az ember szert tud tenni a "felszín mögé látás" képességére. Rendkívül hasznos dolog. Tény, hogy a megjelenítés valóban a fiatalabb korosztály számára emészthető, de ez is csak egy olyan dolog, amitől el lehet vonatkoztatni. Már annak számára, aki képes az ilyesmire.
 • endrev
  #7
  Talán csak időközben rájött, hogy mégis jó. Ákos is megmondta.
 • Szolnokboy1
  #6
  nem tudok elmenni amellett, hogy Bay segget csinált a szájából, amikor azt mondta, h a 3D szar és ő sosem fog abban forgatni. pedig neki is tudnia kellett, hogy van az a pénz...
 • winnie
  #5
  "Egy Hasbro játékból készült fimtől nem lehet sokat várni. "

  buta egy hozzáállásnak tűnik az, hogy egy filmtől nem lehet várni sokat. főleg, ha valaki így akarja mentegetni (volt erre is példa), hogy "mit vártatok, mégis?"

  amúgy hány és hány 10-14 éves célcsoporttal rendelkező jó film van. akár a tr1.
 • NovaTerra
  #4
  Egy Hasbro játékból készült fimtől nem lehet sokat várni. Célközönség 10-14 éves amcsi kölykök, meg még néhány későn érő, akinek elég pár robbanás, meg egy-két jó nő.
 • WinG
  #3
  Az első részt nem láttam, de a második borzalmasan gyenge volt. A történet gagyi, de még a látvány is nagyon gyenge volt, 3 centiről mutatott mechek, a harcból semmit nem lehetett kivenni, az egész egy színes csilivili epilepsziás roham volt.
 • Locutus51
  #2
  Már a másodiknál is ott tartottam, hogy felállok, és kimegyek a nappaliból, irtó gyenge, történet nuku, a látvány meg egyáltalán nem volt olyan, hogy hasra essek tőle. Az első rész még csak-csak elment, de a második...
 • IMYke2.0.0.0
  #1
  Soha. Jó lesz ez 2D-ben - ha jó film, úgyis át kell jöjjön, ha szar (és nincsenek illúzióim), akkor megúsztam a szemüveges mizériát.