Szekeres Viktor

Megvan a Transformers harmadik részének címe?

Pár, a harmadik Transformers-mozifilmmel kapcsolatos könyvmegjelenésnek köszönhetően úgy tűnik, hogy lehullt a lepel Michael Bay alkotásának címéről. Bár az is lehet, hogy félrevezető akció áldozatai vagyunk.

Hivatalos információ egyelőre még nincs a jövő nyáron bemutatásra kerülő harmadik Transformers-mozifilm címéről, azonban néhány jel arra mutat, hogy Transformers: The Dark Side of The Moon címen kereshetjük nemsokára Michael Bay rendezését. A következtetést abból lehet levonni, hogy az Amazonon május 17-i keltezéssel három Tranformers-könyv jelent meg, melyek elvileg a filmmel fognak összefüggő történetet képezni.

Ezek címei: Transformers: The Dark of the Moon: Secret of the Autobots, Transformers: The Dark of the Moon: Autobots Betrayed!, Transformers: The Dark of the Moon: Invasion of the Decepticons, ráadásul a Transformersthedarkofthemoonmovie.com domain nevet is lefoglalták szeptember elején. Persze a filmmel kapcsolatos könyvek címeiből levont következtetés semmiképp sem tekinthető autentikus forrásnak, ez is több, mint a semmi. A filmet a legtöbben úgyis TF3-ként fogják emlegetni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jagdgeschwader #2
    Bár benne lenne Grimlock (és a többi Dinobot persze).
  • nessboth #1
    Remélem magyar honban is megjelennek a könyvek, nekem két könyvem van: Az egyik az első résszel megegyező, majd egy halvány gyenge és unalmas előzménykönyv, amiben az álcák és az autobotok csak kerülgetik egymást az űrben és szenvednek, néhol egy pici aliens beütéssel. Teljesen egy helyben toporgás...