Szekeres Viktor

Ronda karambol a Transformers 3 forgatásán - videó

Ismét egy nagyváros utcáira merészkedett a Transformers 3 stábja, ami természetesen újabb bámészkodói videók megjelenését is jelenti. Ezúttal akkor történt az akció, amikor nem forogtak a kamerák.

Tovább folytatódott a Transformers harmadik részének forgatása, ezúttal Washingtonban vettel fel jeleneteket Michael Bay-ék, mielőtt még elindultak volna külföldre, hogy ott folytassák a munkálatokat. És a fővárosban történt meg az alábbi szerencsétlen eset, amikor is Űrdongó, belerohant egy szirénázó rendőrautóba, mely nem nagyon tudni, hogy mit keresett a fogatási területen - csak az biztos, hogy sietett valahová.


A be nem tervezett koccanásra a stáb tagjai ugyan példás gyorsasággal reagáltak, azonban az esemény krónikája így is meglehetősen hamar utat talált az internetre, bizonyítva, hogy még a Transformers-kaliberű produkciók esetében is előfordulnak kínos baklövések.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #29
    Pedig nem kell sokat gondolkodni rajta. Nyilván nem így volt kitalálva a jelenet, mihamarabb le kellett takarni a nyomokat a kíváncsi szemek elől.
    Meg a Chevy sem azért szponzorálja a filmet, hogy (így) összetört Camarókat nézegessen a világ.
  • 1855300 #28
    na akkor most valaki kezdjen el azon pörögni, hogy miért takarják le? engem az érdekel.
  • bippo #27
    Nézd meg másik szögből, ott látszik, hogy nem álló helyzetből kanyarodik ki a kereszteződésnél, hanem már régóta gyorsult.
  • Simkó77 #26
    Gratulálok pont akkor jön ki amikor előtte lesz a rendőrautó és egy ilyen szép kocsit összetörni... áááááá barátom xD
  • WiZZaRD #25
    Még az a szerencse, hogy nem te döntöd el a kaszkadőr sorsát:). Szvsz igenis benne vannak a pakliban a balesetek és az anyagi kár, másképp nem kaszkadőrt alkalmaznának a munkára...
  • bippo #24
    Az eredeti beágyazott videón nem nagyon látszanak a dolgok, de amit belinkeltél, azon látszik, hogy nem ment olyan lassan a Camaro. Így megkövetem magam, tényleg nehéz lett volna elkerülni.
  • smaszi #23
    "Hehe, azért a Chevy nem egy masszív autóm. A rendőrautón nem nagyon látszik igazán sérülés, de a Chevy csúnyán összetört. :) Mégse ilyen autót veszek, úgy látom."

    Ahogy mondod, ilyen "szart" én se vennék, de az árát azért zsebre vágnám...


    "Jogsitok nincs, mi?"

    Csak számítógépes szimulátorhoz...
  • TomecK #22
    A kaszkadőr tökéletesen jó időben fékezett, gyak a reakcióidő késése miatt nem tudott megállni, de szépen látszik hogy a camaro kerekei füstölnek tehát nem kis erővel fékezhetett bele. Egyszerűen túl gyorsan ment. És remélem MISTER elé majd bevág egy rendőr vagy tűzoltó amikor épp közel 60-70 -el megy. Megnézném, hogyan adsz neki elsőbbséget kreszmadár. kb. 10-15 méter volt a megállásra a camaronak, ez eleve lehetetlen.
  • Yutani #21
    Ne pörögjetek ezen az emberen. Ő elkerülte volna az ütközést, mindenki más szar.

  • Gremovan #20
    Nem nézted meg elég alaposan és nem gondoltad végig.
    0:24 -nél látszik, hogy bizony nem egyedül kellett volna elforduljon abban a kereszteződésben. A mögötte jövő is épp csak megállt a camaro mögött. Ahogy mekerült a látóterébe a rendőr már fékezett is, de vigyáznia kellett a hátul jövőre is. Ami bizony egy méregdrága Ferrari volt. Itt egy másik kameraállásból: http://www.youtube.com/watch?v=S--cPAZqsQ4&feature=player_embedded#!