Ötvös Tibor

Készül a Tekken 7

A játékvilágban számos verekedős játék létezik - legalábbis konzolokon -, így mindenki megtalálhatja a maga kedvencét.

A Street Fighter mellett hatalmas rajongótáborral bír a Soul Calibur sorozat és természetesen a Mortal Kombat is. De nem lehet kihagyni a felsorolásból minden idők egyik legjobb verekedős játéksorozatát, a Tekkent, melynek legutóbbi, hatodik része hatalmas sikert aratott.



Katsuhiro Harada, a sorozatot készítő Namco Bandai egyik meghatározó alakja azonban már a hetedik részről beszélt egy konferencián, Madridban. Semmi lényegeset nem árult el, de a rajongóknak már maga a tény is elég, miszerint készül a Tekken 7. Az eddigi tapasztalatok alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy PC-re ez a rész sem látogat el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FefeeX #6
    Ezt jól látod, főleg, hogy nem is igaz. X36 GPU>PS3 GPU; X36 CPU < PS3CPU; csak hogy a PS3 CPU-ra nagyon nehéz fejleszteni. 1 platformra igazad van, könnyebb lenne még szebbet optimalizálni, de a piac már tényleg 2 szegmenses, hülyék lennének a nagyobb X360 piacot kihagyni. (persze más lenne, ha a Sony eleget fizetne nekik :) )
  • FefeeX #5
    :D:D Vissza xD Köszönjük a megszakértést :) Hidd el, nem fogott vissza semmit, sőt, grafikailag jobb és szebb mint a PS3.
    Én várom a hetediket, a 6 szerintem egyébként nagyon szép is lett (ugyebár az 5tel érdemes összehasonlítani, vagy SSF4, MKvsDC, DoA4, VF5), az előző generációstól vagy 100szor szebb.

    A DoA4-nek is vannak azért rajongói, ahogy néztem, sőt, még a VF5-nek is, pedig aztán nekem a VF nem nagyon jött be a 3 gombos irányításával...

    Szerintem azért időrendben előbb jön a MK9 és csak utána a Tekken7, de majd meglátjuk. Azért mióta konzolt vettem, bunyós játékokban nem szűkölködöm :)
  • Szefmester #4
    Akkor másképp mondom.. arra gépre is fejleszteniük kellett és egy exkluzív cím mindíg szebben tud teljesíteni mint egy multiplatform.. Az hogy szerintem a box gyengébb mint a PS3 csak flame vihart szül.. :D
  • Azorut #3
    Az xbox360 is többre képes, nem hiszem, hogy az fogta volna vissza. Valószínű, hogy az új rész sokkal szebb lesz.
  • Szefmester #2
    Részben örülök neki.. csak sajnos már ott is megy a multiplatform.. a 6. rész közel sem lett olyan szép mint lehetett volna.. sajnos a x360as verzió visszafogta a játékot..
  • ffxi #1
    Namco és PC külön fogalom. Elkötelezett konzolos cég ez.