Ötvös Tibor

Júniusban bemutatkozik a Mortal Kombat 9

A Mortal Kombat vs. DC Universe sikere ellenére a kiadó Midway csődbe ment, de szerencsére Ed Boon sikeresen értékesítette magát a piacon és már közel egy éve készül a Mortal Kombat kilencedik része.

Azt már korábban megtudhattuk, hogy a széria visszatér a véres játékok világába és a legmagasabb korhatár-besorolást kapja majd. Ma azonban újabb infók derültek ki a játékról és ezekről is érdemes beszámolni. Először egy, azóta már törölt Twitter-bejegyzést említenénk meg, melyben Dana Lyn Baron színésznő arról ír, hogy "szeptemberben fejezett be egy munkát a Warner Bros. Interactive Entertainment következő Mortal Kombat játékában, melyben Sonya Blade hangját adta."



Aztán egy Post Tribune cikkben arról írtak, hogy egy másik színésznő, név szerint Brenda Barrie állította, hogy adja Kitana hangját és hogy a játék 2010. december 25-én jelenik meg. Ezt aztán maga Ed Boon cáfolta meg a következő bejegyzéssel: "9+25=HIBÁS". Majd hozzátette: "Korábban megígértem a Mortal Kombat 9 béta kódját, szóval tessék: TEERH-ONRUS-TNUBT-NO."

Majd következő mondatában rögtön ki is jelentette, hogy ez nem a kód. Mindenesetre Boon soha nem mond vagy tesz valamit csak úgy, szóval most szinte minden rajongó a fenti betűsor jelentését próbálja megfejteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FefeeX #9
    http://www.streetfighter.com/uk/pre-order

    nézz már rá az oldalra.. Anno a cikkezésnél is a sírás ment, hogy nem jön PCre... Ez van. Xbox360 és PS3. Ennyi.
  • macseke #8
    hát pedig nem jön
  • zenya #7
    Akkor rosszul tudod.
  • FefeeX #6
    Én úgy tudom hogy a SSF4 nem jön PCre.
  • FefeeX #5
    Hm, azért mondjuk nem a MK csúcsai a MK3 óta termesztett MK-k... És ezt úgy mondom, hogy játszottam minddel, van xbox360-am. Mondjuk a MK vs. DC az első 3d-s ami tényleg a legjobban hozza a régi MK-s hangulatot...
  • Csak77 #4
    Aha, ja. A legutolsó mutálódott izé MK biztos szarabb volt mint az első PC-s. Te idióta barom.
  • nohea #3
    super street fighter...frenetikus, tényleg...úgyis fényévekkel jobb/értelmesebb a MKnál... [/sarcasm]
    áh, francba ezzel az egésszel. semmi nincs már pcn amin felnőttem. (mondjuk ha csak olyan mutálódott izé verzióban létezne ez is, mint a konzolokon, akkor lehet, h nem is baj)
  • zola2000 #2
    Nem, de megjelenik a végletekig kiegyensulyozott harcrendszerü Super Street Fighter 4!
  • Hegi90 #1
    pc-re nem lesz, ugye? :/