Ötvös Tibor

Fantasy Assassin's Creed lesz az Unknown 9: Awakening

A Reflector Entertainment bővebben is bemutatta a fantasy környezetbe helyezett Assassin's Creed játékát.

Alexandre Amancio neve talán senkinek nem mond sokat, de az úriember az Assassin's Creed Unity kreatív rendezője, aki 2020-ban hagyta ott a francia stúdiót és megalapította saját kis cégét. Az Unknown 9: Awakening az első alkotása a kanadai Reflector Entertainment berkeiben, mely az Xbox Partner Preview keretében mutatta meg igazi erényeit.

A sztori szerint a világban páran képesek látni egy másik dimenziót, a Foldot és ennek köszönhetően egyedi képességekre tesznek szert. Haroona, a főszereplő még kislány korában találkozott a Folddal, és felnőve a bosszúra akarja azt felhasználni. Az egyik csoport vezetője ugyanis megölte a testvérét és hősünk egyetlen célja az illető halála. Az Unknown 9: Awakening 2024 nyarán jelenik meg.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Frekvency #3
    fehérember márt teljesen le van írva vagy mi a fasz van már itt?? Hagy döntsem már el, hogy ki tetszik nekem és ezek a félszínű emberek nem vonzóak a számomra, nehogy már kötelező legyen mindenkit imádni ezen a bolygón! Nőben meg sem piszkálnám pl. a feketéket mert taszítanak, a fehér nőkre gerjedek, gondolom ez most rohadt nagy bűnnek számít a mai világban!!
  • Ender Wiggin #2
    sweet baby inc. hatalmas bukta lesz.
  • Zsoltee_a_bator #1
    Yennefer merges lett