Ötvös Tibor

Feltöltőkártyás rendszer az All Points Bulletinben

Korábban már kiemelten is foglalkoztunk a Realtime World MMO-jával, mely All Points Bulletin (APB) címmel fut majd.

Akkor még csak találgathattunk, hogy pontosan hogyan is képzelik el a fizetési rendszert, ám ma végre hivatalosan is bemutatták az új szisztémát. Eszerint közel sem lesz ingyenes a játék. Az alap programot 49,99 dollárért (kb. 10 ezer forint) kell majd megvásárolnunk, melyhez kapunk kereken 50 órás játékidőt és korlátlan hozzáférést az APB szociális részlegéhez (chatszoba, piactér stb.).



Ha letelt az idő, akkor két lehetőség közül választhatunk. Vagy vásárolunk további 20 órát a "kártyánkra" 1400 forintért vagy egy 30 napos csomagot igénylünk 2000 forintért. Utóbbi előnye, hogy az adott idő alatt korlátlan időtartamban lóghatunk a szervereken és bármennyit játszhatunk.

Pénzt azonban a szociális részlegen is szerezhetünk, hiszen a Piactéren a megszerzett fegyvereket, autókat vagy egyéb kiegészítőket Realtime World pontokért adhatjuk el, melyeket játékidőre válthatunk be. Aki egyébként a hivatalos oldalon most megrendeli a játékot, az további 10 óra játékidőt, exkluzív ruhákat és speciálisan kialakított járművet kap. Ráadásul már a hivatalos start előtt játszhat a programmal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #5
    Végre valaki használni kezdte a fejét.. csak sajnos az a 20 óra aránytalanul kevés az áráért.. ha esetleg napi 2 órát számoltak volna egy átlagos játékosnak és 60 óra kerülne 1400ba, a hcgamerek meg vagy fizetnek 3000 vagy veszik a feltöltőt..
  • NEOreg3 #4
    ok.
  • Atkamon #3
    Ehh, miért, valaha is azt gondoltad, hogy ez ingyenes lesz?? Szerintem mindig is egyértelmű volt, hogy fizetős lesz.
  • NEOreg3 #2
    amúgy sem játszottam volna vele, de a havidíj miatt nálam ez végleg felejtős
  • Zolivok #1
    Egész barátságos ez így végülis 2000 forint 30 nap.