Ötvös Tibor

Készül a Shrek Forever After

A sikeresebb filmekhez rendszerint rögtön jön egy szintén sikeres, bár minőségileg komoly kihívásokkal küzdő adaptáció (lásd Vasember), melyet szimplán a neve ad el.

Sajnos a mesék esetében sincs ez másként, hiszen egy gyerek kedvenc hőseivel a film megnézése után is szeretne kalandozni. Épp ezért nem meglepő, hogy a negyedik részéhez elérkezett ogre, azaz Shrek a vásznak után a monitorainkra is visszatér. A Shrek Forever After azonban nem próbál meg többnek látszani, mint ami: egy szórakoztatónak tűnő mászkálós játék.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A programban a franchise négy legismertebb szereplője (Shrek, Fiona, Szamár és Csizmás Kandúr) lesz irányítható, akár egyszerre is. A Shrek Forever After ugyanis támogatja a négy fős ko-op módot is, de egyjátékos módban is remekül el lehet majd szórakozni vele. Mindenesetre minden karakter más-más erősségekkel bír majd és ezért mindenki megtalálhatja a maga kedvencét.

A játékban számos feladványt kell majd megoldanunk, de Rumpelstiltskin csatlósaival is sokszor kell harcolnunk. A képek alapján a grafikával nem lesz gond és valószínű a filmből megismert helyszínek és események is visszaköszönnek majd. A Shrek Forever After májusban, a film bemutatója után pár nappal jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • storm181 #3
    Hát ez a rész sem váltotta meg a világot. Teszt - 6,5 pont
  • xido #2
    A 2.részből is készült..az gagyi volt..Jégkorszak 2.ből is készült,annak a Sony GBA verziója volt isteni,a többi gagyi...utoljára Tarzan meg Toystory 2 sikerült jól,a többi durván felejtős és nyomi kategória,mindenféle báj és kihívás nélkül,pedig azt hinné az ember,rajzfilmből könnyű szép grafikát is összehozni,de nem,mert erőltetni kell ezt a 3d-t,pedig milyen jók voltak a 2d-s ügyességi platformok annak idején...
  • Narxis #1
    Ez jó lesz!