SG.hu

Iránymutató cég az F-Secure

Az F-Secure bejelentette, hogy a Gartner Piackutató Intézet Enterprise Antivirus Magic Quadrant (Vállalati Bűvös Négyzet) című elemzése a vírusvédelem kategóriában a céget az "Iránymutatók" csoportjába helyezte.

A Gartner meghatározása szerint ezek a vállalatok a legújabb, általában még kockázatosnak ítélt funkciók fejlesztésébe fektetnek be, amelyek a következő generációs termékekben bírnak majd nagy jelentőséggel. Az új tulajdonságok révén a vevők már a piacot megelőzve használhatják a továbbfejlesztett biztonsági és menedzselési funkciókat.

Az elemzés hozzáteszi, hogy az úgynevezett "Iránymutató" vállalatok ugyan hatással lehetnek a piac technológiai fejlesztéseire, ám nem rendelkeznek akkora befolyással, hogy kicselezzék a "Provokátor" és a "Vezető" kategóriákba sorolt vállalatokat. A következtetés szerint az ügyfelek az "Iránymutató"-kat a piacon elérhető legjobb tulajdonságokkal bíró termékeik miatt választják, a kisebb szállítók esetében pedig a személyesebb bánásmód is szerepet játszhat a választásban.

"A Gartner által készített besorolás megerősít bennünket abban, hogy az F-Secure helyesen méri fel az információbiztonsági piacot, illetve képes ügyfeleinek innovatív és hosszú távon is értékeket nyújtó megoldásokkal szolgálni" - mondta Risto Siilasmaa, az F-Secure elnök-vezérigazgatója. "Továbbra is be fogjuk bizonyítani, hogy a jó ötletek és az időben történő megvalósítás többet számít, mint a vállalat mérete vagy az erőteljes marketing aktivitás. Ennek titka, hogy olyan díjnyertes szoftverek ifejlesztésére helyezzük a hangsúlyt, mint pl. az F-Secure Client Security."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!