SG.hu

Ázsiában terjeszkedik az F-Secure

Az F-Secure bejelentette, hogy megnyitotta malajziai technológiai központját az ország fővárosában, Kuala Lumpurban.

Az F-Secure a biztonsági kutató központ megnyitásával egyidejűleg technikai támogatási tevékenységet is elindított Kuala Lumpurban. A malajziai technológiai központ létrehozásával a cég egyik stratégiai céljának megvalósítását, az ázsiai jelenlétet kívánják erősíteni. A vállalat - Japán kirendeltsége mellett - az elmúlt két évben nyitotta meg újabb központjait Szingapúrban, Új-Delhiben és Bombayben.

A kuala lumpuri F-Secure kutató és biztonsági szolgáltató központ feladata a kártékony- és kémprogramok, a rootkitek, valamint az adathalászati és más célzott támadások hatástalanítása, valamint az ezekkel összfüggő információ-szolgáltatás. Az F-Secure tovább erősítheti pozícióját azzal, hogy ügyfeleinek a hét minden napjában 24 órán át nyújt segítséget a felmerülő veszélyek ellen.

A finn cég ázsiai központjának helyszín választása a jól képzett szakemberek miatt esett Malajziára, hiszen az ország épp ezzel kívánja ösztönözni a tecnológiai cégek megtelepedését..Stratégiai szempontból pedig optimális a finn fővároshoz, Helsinkihez képest számított hat órás időeltolódás, hiszen így a biztonsági központ megnyitásával az F-Secure folyamatos védelmet biztosíthat ügyfelei számára.

Az F-Secure kutatási és fejlesztési részlegének munkáját tovább tökéletesíti az újabb kutatási és fejlesztési központ megnyitása Kuala Lumpurban. A központ kezdetben olyan új megoldásokat fejleszt ki, amelyek az újonnan jelentkező fenyegetéseket már a megjelenés korai fázisában elhárítják. *A malajziai központ megnyitása sokat ígérő mozzanat az F-Secure történetében, az esemény ugyanis az ázsiai piacok rendkívüli fontosságát erősíti a vállalati stratégiában. Nagyon büszkék vagyunk az új F-Secure Security Labs megalakítására Kuala Lumpurban. Ez hozzájárul ahhoz, hogy az iparág legjobb adatvédelmét biztosítsuk" - mondta el az új iroda megnyitásával kapcsolatban Risto Siilasmaa, az F-Secure elnöke.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szombi #1
    Emlékszem még a régi f-prot programra, szal az F-secure cégről folyton ez a ritka sz*r program jut eszembe.
    Ellenőrzéskor vígan átlépett a vírusok felett, egy nagyméretű és egy kisméretű fájlt ugyanannyi
    idő alatt ,,nézett át'', és folyton kiakadt az autoexec.bat és config.sys fájlokon, mert ,,megváltoztak''...