SG.hu

F-Secure védelem az online harcosoknak

Az F-Secure és a Gamania, a világ harmadik legnagyobb online játékokat kínáló vállalata megállapodást írt alá. Az F-Secure az együttműködés értelmében a Gamania 8,61 millió online játékosának biztosít adatbiztonsági szolgáltatásokat.

Az F-Secure biztonsági megoldása többek között vírusirtót, kémprogramok elleni védelmet és tűzfalat tartalmaz, amelyek a Gamania ügyfelei számára biztonságossá teszik az online játékot. A hét minden napján 24 órában felügyelt biztonsági szolgáltatást a finn vállalat egyik globális szolgáltatóközpontjából felügyelik. A cégmegoldása több, teljes mértékben integrált keresőmotorból épül fel, amelyek folyamatosan vizsgálják a rendszerbe e-mailen, internetes letöltéssel vagy azonnali üzenetküldő programokon keresztül beérkező fájlokat.

A kínai, a japán és koreai piacon terjeszkedő, a GASH virtuális banki rendszerben is érdekelt Gamania a legnagyobb, több mint 8,61 millió taggal rendelkező online játékosközösséget építette ki. A vállalat számos online akciójátékokhoz - Lineage, Lineage II, EverQuest, Seal Online -, valamint több hagyományos játékhoz kínál kiegészítő szolgáltatásokat, valamint szolgáltatásplatformjával széles körű digitális szórakoztatást biztosít.

"Együttműködésünk a Gamania vállalattal fontos mérföldkő az F-Secure történetében. A tajvani piacra lépve földrajzilag és a szolgáltatásokat kínáló partnerek számát tekintve egyaránt új határt léptünk át. Az, hogy egy ilyen méretű és hírnevű online játékokkal foglalkozó vállalatot tudhatunk partnereink között, új távlatokat nyit adatbiztonsági üzletágunk előtt" - mondta el Pamela Chu, az F-Secure Kína és térségének értékesítési vezetője.

Az F-Secure szerint szükség van egy olyan átfogó biztonsági megoldásra, amely védelmet nyújt a játékosok pontszámait és online fegyvereit eltulajdonító, majd azokat online piactereken értékesítő hackerek és adathalászattal próbálkozó csalók ellen. A rugalmas védelmi funkciók mellett alapvető elvárás az adatbiztonsági szolgáltatással szemben, hogy megfeleljen az összetett játékkörnyezet igényeinek, ugyanakkor ne csökkentse a számítógépek teljesítményét.

Az elmúlt tíz évben a finn vállalat az ázsiai régióban elsősorban a vállalati termékekre koncentrált, majd 2005-től a térség szolgáltatói számára is elérhetővé tette portfólióját. A finn vállalat már 27 ország több mint 100 internetszolgáltatójával kötött partner-megállapodást, így világszerte piacvezető ezen a területen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!