SG.hu

Saját fejlesztésű online rendszerrel segíti hallgatóit az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem

Vekker néven saját fejlesztésű online rendszerrel segíti hallgatóit az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem - közölte az intézmény. A gyakorlatorientált felsőfokú képzések infrastrukturális és készségfejlesztését célzó projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében, az Európai Unió támogatásával valósul meg, összköltsége 2,125 milliárd forint volt.

A rendszer három szinten is lehetőséget nyújt a hallgatóknak az egyszerű, közvetlen és jól követhető segítségkérésre: egyfelől kapcsolatba léphetnek társaikkal tantárgyi, tematikus fórumokban, másfelől az oktatókkal tanulmányi ügyekben, de közvetlenül az egy-egy probléma miatt eljáró ügyintézővel is kommunikálhatnak a rendszer segítségével. Az asztali számítógépen, tableteken és mobiltelefonokon is működő Vekkernek köszönhetően a hallgatók megkapják az egyetem, az adott kar és intézet híreit, valamint sok más információt is.

Az online felület fontos eleme az órarend és naptár, a szolgáltatás révén láthatók az egyetem hivatalos eseményei is. Népszerű szolgáltatás az útvonaltervező, a rendszer fontos részét képezi a szabadidős és sportolási lehetőségek, valamint a közösségi programok összegyűjtése, de a hallgatók ösztöndíjakról, támogatásokról és munkahelyekről is tájékozódhatnak itt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!