SG.hu

Indiában terjeszkedik az F-Secure

Az F-Secure bejelentette, hogy a jövőben növeli kívánja jelenlétét az indiai szubkontinensen a szolgáltatói, a nagyvállalati, a mobil és az otthoni felhasználói szegmensekben.

A finn vállalat és a Reliance Communications partner-megállapodást írt alá Indiában, melynek keretében az F-Secure adatbiztonsági szolgáltatásokat nyújt a szélessávú internetszolgáltató ügyfeleinek.A cég már februárban megnyitotta első indiai leányvállalatát Mumbaiban, valamint létrehozott egy értékesítési irodát Delhiben. A vállalat Indiában eddig leginkább a nagyvállalati ügyfelekre koncentrált, és helyi disztribútorokból, valamint viszonteladókból álló hálózatot tartott fenn. A leányvállalat megalapításával, mostantól a kis- és középvállalatok is előtérbe kerülnek a térség internetszolgáltatóival együttműködve.

"Az F-Secure stratégiája világszerte az, hogy a biztonságot szolgáltatásként kínálja ügyfeleinek, és most az indiai piacra is be kívánjuk vezetni ezt a sikeres üzleti modellt. Véleményem szerint ezt úgy érhetjük el, ha magas színvonalú, megbízható és megfizethető adatbiztonsági szolgáltatást nyújtunk az indiai ügyfeleinknek. Az elemzők adatai szerint a DSL piacon is robbanásszerű növekedés várható, és mi ott akarunk lenni, hogy sok millió új ügyfélnek biztosíthassunk biztonságos internetezést" - mondta el Risto Siilasmaa, a F-Secure elnök-vezérigazgatója. "Örülök, hogy létrejött a partneri megállapodásunk a Reliance Communicationsszel. Innovatív üzleti megközelítésük, és az a törekvésük, hogy India legnagyobb szélessávú szolgáltatójává váljanak, olyan értéket képvisel, amelyet teljes mértékben támogatunk."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!