Spencer

Minden földi jóval telezsúfolt high-tech szállodai lakosztály

A Los Angeles-i Nemzetközi Repülőtér közelében található Hilton Garden Inn szálloda 267-es szobája abszolút nem nevezhető hagyományos szállodai szobának, hiszen tele van zsúfolva a 21. század technológiai megoldásaival, ily módon pedig páratlanul újszerű kikapcsolódási, illetve pihenési formát nyújt a hotel vendégeinek. A szoba nemes egyszerűséggel "Room of the Future" névre hallgat, vagyis esetében tulajdonképpen a "Jövő szobájával" van dolgunk.

A legmodernebb high-tech eszközökkel felszerelt szállodai lakosztály ékessége nem más, mint egy falra szerelt, 42 colos képátlóval rendelkező Panasonic plazma televízió, mely természetesen HDTV adások vételére is alkalmas. A plazma televízió egy Technics gyártmányú rádióerősítőre van csatlakoztatva, csakúgy, mint a térhatású hangok megszólaltatásában fontos szerepet játszó Bose hangfalak. Amennyiben a vendégek nem találnak kedvükre való műsort a TV-ben, használatba vehetik a házimozi rendszer szerves részét képező Philips DVD-lejátszót, melynek segítségével akár CD-t is hallgathatnak.


Az éppen a fürdőszobában a jacuzzi nyújtotta szolgáltatásokat élvező vendégeknek sem kell lemondaniuk a high-tech megoldásokról, ugyanis a jacuzzi mellett egy LCD kijelző segítségével televíziózhatnak, illetve nézhetik kedvenc DVD filmjeiket. Említésre méltó, hogy a hotel vendégeinek a világítás kapcsolgatásával nem kell törődniük, az ugyanis egy különleges mozgásérzékelő rendszer segítségével lényegében teljesen automatikusan működik. Mivel a high-tech szobát vélhetően elsősorban a tehetősebb emberek veszik ki, számukra mindenképp jól jöhet az a szobai páncélszekrény, melyet ujjlenyomat-leolvasóval láttak el.

Mondanom sem kell, hogy a szobában akár szélessávú internet szolgáltatásokat is igénybe lehet venni, mind hordozható számítógépek, mind a falra szerelt plazmatelevízió segítségével. A lakosztály hőmérsékletét, illetve fényviszonyait egy érintőképernyős parányi szerkezet segítségével lehet állítgatni, és ugyanezen eszközzel oldható meg a televízió, a rádió, a DVD-lejátszó, illetve az állítható fej- és lábtámlákkal rendelkező óriási ágy távirányítása. A teljesen hangmentesen működő hűtőszekrény, a masszírozó bőrfotelek, a fűtött WC-kagylók és bidék, valamint az automatikusan páramentesített fürdőszoba tükrök pedig már csak a habot jelentik a képzeletbeli tortán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gz_8 #8
    "a fűtött WC-kagylók"
    Nincs is an(n)ál jobb, mint amikor a 60 Fahrenheitre hűtött szobában ráül a 96 F-re fűtött porcelánra :)))))))))