Gyurkity Péter

MWC: újabb LG és Sony páros

Mindkét gyártó több megoldást mutatott be, bár ezek nagy része középkategóriás példány.

Az LG ugyan a napokban rántotta le a leplet az L Series III triójáról, a találkozóra is tartogattak azonban egy párost, amelyet a nagyközönség Barcelonában láthatott közelebbről. Ezek közül az F70 támogatja az LTE-elérést, ám egyéb jellemzői a mainstream kategóriába sorolják a készüléket: 4,5 hüvelykes, 480 x 800 pixel felbontást támogató IPS-kijelző, 207 ppi pixelsűrűség, 1,2 GHz-es négymagos chip, egy 5 megapixeles és egy VGA-kamera, 1 GB RAM, 4 GB-os belső tároló, valamint egy 2440 mAh-s cserélhető akkumulátor.


Az F90 ezzel szemben 4,7 hüvelykes kijelzőre támaszkodik, amely 540 x 960 pixel felbontást kínál, mégpedig egy négymagos Snapdragon 400 chip társaságában. A teljes listán emellett - érdekes módon csak - 512 MB RAM, egy 4 GB-os belső tároló, microSD, egy 8 és egy 3 megapixeles kamera, valamint egy 3000 mAh-s akkumulátor található. Mindkét példány az Android 4.4-re épít, emellett támogatják az új Knock Code funkciót, amelynek révén egy saját magunk által meghatározott érintéssorozattal oldhatjuk fel készülékünket. A pontos ár és a megjelenési dátum egyik példány esetében sem ismert.

A Sony természetesen az Xperia családot bővítette ki egy saját párossal, ezek közül az első egy kifejezetten csúcskategóriás fejlesztés. Az Xperia Z2 érthető módon a Z1 közvetlen utóda, ennek megfelelően 5,2 hüvelykes Triluminos kijelzőt kapott, az új, 2,3 GHz-en futó négymagos Snapdragon 801 chip, 3 GB RAM, egy 20,7 megapixeles hátoldali kamera, valamint egy szintén méretes, 3200 mAh-s akkumulátor mellett, sztereó hangszórókkal. A kamerával 4K-videót is rögzíthetünk, méghozzá a Timeshift opcióval, amely ezúttal a videóknál is megjelenik. A debütálás márciusban várható, 600 és 700 euró közötti áron.

Klikk ide! Klikk ide!

Klikk ide! Klikk ide!

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

Az Xperia M2 egy újabb középkategóriás megoldás, 4,8 hüvelykes kijelzővel, 540 x 960 pixel felbontással, 229 ppi pixelsűrűséggel. Ehhez egy 1,2 GHz-es négymagos Snapdragon 400 chip, 8 megapixeles kamera, 1 GB RAM, 8 GB-os belső tároló, valamint egy 2330 mAh-s akkumulátor társul, LTE-eléréssel, három eltérő színben (fekete, fehér, lila). Megjelenése áprilisban esedékes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!