Gyurkity Péter

Jön az LG L Series III 

Az LG bejelentette a sorrendben harmadik L-sorozatot, amely ezúttal is három telefonnal rajtol el.

A dél-koreai gyártó 2012 óta minden évben lerántja a leplet három testvérről, amelyek nagyjából azonos hardveres komponensekkel, ám eltérő méretben igyekeznek meghódítani a vékonyabb pénztárcájú vásárlókat. Az idei kiadás hivatalos bejelentésére most került sor.

Az LG L90 egy 4,7 hüvelykes IPS-kijelzőre támaszkodik, amely 540 x 960 pixel felbontást támogat. A teljes listán HSPA+ elérés, 8 és 1,3 megapixeles kamera, egy négymagos, 1,2 GHz-es órajelen futó processzor, 1 GB RAM, egy 8 GB-os belső tároló, valamint egy 2540 mAh-s akkumulátor található, ebből már rögtön látszik, hogy a legnagyobb példány esetében sem csúcskategóriás megoldásról van szó. Az L70 ehhez képest egy 4,5 hüvelykes kijelzőt hordoz magán, méghozzá 400 x 800 pixel felbontással, piactól függően 8 vagy 5 megapixeles hátoldali kamerával, elülső VGA-kamerával, egy ikermagos, azonos órajelen futó chippel, 4 GB-os belső tárolóval és 2100 mAh-s akkumulátorral.


A legkisebb példányként érkező L40 egy mindössze 3,5 hüvelykes érintőképernyőt kap, ez 320 x 480 pixel felbontást támogat, HSDPA-eléréssel, egy szintén ikermagos, 1,2 GHz-es chippel, 512 MB RAM, egy 4 GB-os belső tároló, valamint egy 1700 vagy 1540 mAh-s akkumulátor társaságában. Mindhárom példány egy hálószerű textúrával ellátott hátlapot kap, amely a gyártó szerint csúszásmentes, a sorozat pedig jelen lesz a néhány napon belül esedékes MWC-n is, a G Pro 2 és talán a G2 Mini társaságában.

Érdekesség, hogy a szoftveres oldalon mindhárom telefon esetében az Android 4.4 KitKat fut majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!