Gyurkity Péter

Májusban jöhet az LG G3

Az LG némi késéssel válaszolhat csak a Samsung bemutatójára, ám erős készüléket várhatunk.

A napokban több, egymásnak olykor ellentmondó értesülés látott napvilágot a Galaxy S5 közeljövőben esedékes bemutatójáról, a legújabb hírek szerint az okostelefon mégsem QHD-felbontással érkezik majd, illetve írisz-érzékelővel sem látják el. Bárhogy is legyen, az LG-nek válaszolnia kell a debütálásra.

A gyártó dél-koreai riválisa a jelek szerint valamikor májusban ránthatja le a leplet saját új zászlóshajójáról, amely minden bizonnyal a G3 névre hallgat majd. A ZDNet Korea cikkében most arról ír, hogy legkorábban ekkor, vagyis mintegy három hónappal az MWC után kerülhet sor a rajtra, bár azt még nem tudni, hogy milyen hardveres jellemzőket vonultatnának fel. Érdemes felidézni viszont, hogy tavaly augusztusban a cég bemutatta új 5,5 hüvelykes, Quad HD felbontást kezelő IPS-kijelzőjét, így bőven volt idejük megalkotni az erre támaszkodó okostelefont.

Az LG eddig mindössze annyit erősített meg, hogy valóban készülnek a korai pletykákban szintén felbukkant G Pro 2 piacra dobására, ám ez egy valamivel nagyobb, 5,9 hüvelykes (vagy kereken 6 hüvelykes) phablet megoldás lesz, így nyilván nem közvetlenül a Galaxy S5 ellenében indul majd harcba. Mivel még egyik gyártó sem jelentette be a zászlóshajóra vonatkozó szándékait és menetrendjének részleteit, egyelőre a sötétben tapogatózunk, bár a Samsung azt már jelezte, hogy az MWC alatt fontos bemutatóra készülnek.

Az LG-nek mindenféleképpen egy jobb telefonnal kell jelentkeznie, ám azt sem szabad elfelejtenünk, hogy nem mindenki értelmezi azonos módon a "jobb" készülék fogalmát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!