Gyurkity Péter

Az MWC alatt jön a Sony D6503 Sirius

A Sony új okostelefonja több név alatt felbukkant már a hírekben, megjelenése a hónap végén várható.

Korábban Sirius név alatt szerepelt a sokak által várt új csúcskategóriás megoldás, mások rögtön az Xperia Z2 nevet illesztették rá, jóllehet erről hivatalos módon még nem tájékoztatták a nagyközönséget. Most kiszivárogtak az első képek a készüléken futó alkalmazásokról, emellett pedig a hardveres jellemzők egy részét is ismerjük.


A D6503 eszerint egy 4K-felbontást támogató kamerával érkezik majd, mivel az ehhez csatolt videoalkalmazás is kezeli azt. A képeken a Timeshift Video és a Creative Effect látható, bár ezek nem kizárólag a fenti példányon lesznek megtalálhatók, hiszen ugyanígy elérhetővé válnak majd az Xperia Z1, a Z1 Compact, valamint a Z Ultra tulajdonosai számára, amint azok a szoftveres frissítés keretében megkapják az Android 4.4.2-es verzióját. A nagy különbség, hogy az új jövevény már alapértelmezett módon támogatni fogja ezen funkciókat, emellett pedig igencsak kellemes hardveres specifikációval ruházzák fel.


Megtalálható lesz itt többek között egy 5,2 hüvelykes IPS-kijelző, az MSM8974AB típusú Snapdragon 800 chip, 3 GM RAM, egy 16 GB-os belső tároló, valamint egy 20,7 megapixeles hátoldali kamera, amely felelős lesz a már említett funkciókért. Ez utóbbival ráadásul 60 fps mellett rögzíthetünk majd 1080p felbontású videókat, legalábbis amint a szélesebb közönség számára is elérhetővé válik majd a készülék.

Erre (pontosabban a hivatalos bemutatóra) az eddigi értesülések szerint a hónap végén, a barcelonai MWC alatt kerül majd sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!