Ötvös Tibor

A hét legjobb ingyenes játékai

A héten is érkeztek kipróbálásra érdemes alkotások az "ingyenes piacra", melyek közül most hármat mutatunk be.

A hét legjobbja kétségtelenül a Ruins, mely a méltatlanul elfeledett, csak konzolokra megjelent A Dog's Life nyomvonalán halad. A játékban egy kutyát irányítunk, aki ősi romok között kergeti a nyulakat és teljesíti a sztori mód különböző feladatait. A játék érdekes képi világgal rendelkezik. Az uralkodó színek a kék és a vörös, mely nagyon egyedi kinézetet ad a programnak.



A játékmenet nagyon jól van megoldva. A kamera egyetlen egyszer sem szorul be, mindig arra mutat, amerre a következő feladatunk található. A játéktér nem túl nagy, de pár órára kellemes kikapcsolódást nyújt. A Ruins innen tölthető le.

A Super Springbreak Speedboat Hero egy motorcsónakverseny, melyben mi tervezhetjük meg a pályákat. A készítők nem fogták vissza magukat és olyan nehezítő "elemeket" is bevethetünk magunk ellen, mint az emberevő cápa vagy a kihalt dinoszauruszok. A verseny természetesen időre megy, grafikailag sincs túl nagy gond a játékkal, szóval érdemes kipróbálni. A játék itt érhető el.



A hét utolsó alkotása a Antagonist címet viseli, mely - amint az a fenti képen is látszik - nem a grafikájával hódít majd. A játékban egy titokzatos vörös forgó valami elől kell elmenekülnünk az egyébként többféle környezeti elemmel nehezített pályán. A program nagyon gyors játékmenetet kínál, szóval érdemes lesz kipróbálni minden platformer rajongónak. A játék itt érhető el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AquirLord #5
    http://speedboathero.com
    a kódban lehagytak egy egyenlőség jelet, ezért nem jelent meg rendesen
  • Khabbas #4
    nem csak te.
  • zorrobomber #3
    a motorcsónakosnak csak én nem látom a linkjét?
  • Bulics #2
    Ez a RUINS tényleg jó, mondjuk én pár perc alatt meg voltam vele. Kár hogy nem bonyolultabb. Végül is csak menni kell meg enterezni és olvasni...
  • atxatx #1
    Én itt szoktam játszani: ingyen játékok