Ötvös Tibor

A hét legjobb ingyenes játékai

A héten a legérdekesebb és a rajongók számára legjobb hír az volt, amikor a Valve bejelentette, hogy jövő hét keddig ingyenesen lehet letölteni a Steam oldaláról a Portal első részét.

De természetesen a Valve remeke mellett is akadtak újabb kipróbálásra érdemes alkotások. Itt van mindjárt a Digmaan, mely egy FPS kreátorral elkészített amatőr alkotás. Sajnos ez nagyon is meglátszik rajta, hiszen rengeteg bug keseríti meg az életünket. Elmosódó textúrák, összeragadó ellenfelek - és a kedvencem: az egyik ellenfél csak úgy kiesett a pályáról.



Ennek ellenére érdemes tenni vele egy próbát, mert mégis van hangulata a programnak, melyben egy idegen inváziót kell megakadályoznunk. A lövéseknek ereje van. Elég párat kiosztanunk és már dől is az ellen - ugyanakkor nekünk is elég párat bekapni és máris fekszünk. Fedezékrendszer, limitált lőszermennyiség - a rajongóknak érdemes tenni egy kört.

A második a klasszikus Pac-Man egy újragondolt változata. A Netpack retro grafikával bír és semmi olyan extrát nem nyújt, ami elrontaná a játékélményt. Szóval aki szereti a klasszikus játékot, annak érdemes kipróbálni. Az utolsó alkotás a Forget-Me-Not címet viseli és szintén a Pac-Man egy újragondolása. A játékban azonban vannak alapvető újítások, melyeket más játékokból emeltek át, így sok meglepetés érheti a játékosokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jackoneill90 #3
    egyetértek veled és rágógumival, a legkiválóbb játékok egyike. Majdnem egész napot várnom kellett rá mire lejött annak idején steamröl , de megérte. Felejthetetlen gondolkodtató játékélmény értelmetlen öldöklés nélkül.
  • Evoluti0N #2
    Mindenkinek, akinek valami rejtélyes és érthetetlen oknál fogva nincs meg a Portal, h használja ki az alkalmat, mivel egy nagyszerű játékról van szó :)
  • rágógumi #1
    portal. YES!