Ötvös Tibor

Október legjobb ingyenes játékai

Októberben a megszokottnál kevesebb olyan játék jelent meg, melyek ingyenesen elérhetők, de ennek ellenére kellemes kikapcsolódást nyújthat minden, a Call of Dutyba vagy Medal of Honorba megfáradt játékosnak.

A Super Crate Box az utóbbi idők egyik legjobb és legnehezebb freeware alkotása. A játékosnak egyszerű a feladata: karakterével minél több dobozt kell összegyűjteni. A nehézséget az ellenfelek okozzák. Minden ellenség a középen található tűz felé siet, mert abba beleugorván a képernyő tetején egy sokkal erősebb és gyorsabb karakterré válik.Melyik érdekel a legjobban?
(Összesen 78 szavazat)
 • Super Crate Box
  21 % (16 szavazat)
 • Gretel & Hansel Part 2
  31 % (24 szavazat)
 • Technobabylon &#8211
  0 % (Part 2 szavazat)
 • Pirates of New Horizons
  21 % (16 szavazat)
A Gretel & Hansel Part 2 egy nagyon ötletes és rendkívül brutális feldolgozása a Jancsi és Juliska mesének. A most megjelent rész már a második, az első tavaly jelent meg, de mindkettő elérhető az előző linken. A kalandjátékban meg kell dolgoztatni a szürkeállományunkat és néha valóban érdekes feladatokat kell megoldanunk.

A Technobabylon - Part 1 egy sokak szemében ismerős műfajt képvisel. A játékban szintén nem túl nehéz a feladatunk: ki kell szabadulnunk a szobánkból. A nem túl távoli jövőben egy nő élete legrosszabb éjszakája után úgy ébred a szobájában, hogy nem tudja, mi is történt előző nap. Mindenképpen érdemes kipróbálni.A Pirates of New Horizons Pirates of New Horizons tulajdonképpen egy demó, mellyel az Exit Strategy Entertainment szeretné letesztelni, hogy mennyire tetszik a játékosoknak az alkotásuk. Ha a visszajelzések negatívak, akkor a csapat belekezd egy másik alkotásba. A Pirates of New Horizons tulajdonképpen egy kalózos Zelda, egy kardozós kalandjáték, melyben mindenféle brutalitást, vért mellőztek az alkotók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • muzzyka #5
  halihó, hát én szeretem a böngészős ingyenes jatékokat.. most talátam egy nagyon jót. Terra Millitaris.. a gPotatoes újj projektje, még beta verzió, de már lehet rajta nyomulni :) ajánlani tudom
 • buklee #4
  tetszik ez a havonta ingyen játékok összegyűjtése cikksorozat. Netbookomra pont ilyenek valók unaloműzésnek:)
 • Broafka #3
  meg lehet csinálni, más ott a feladat, én már végigvittem
 • Jagdgeschwader #2
  Pont ott akadtam el én is, nem lenne gond, ha nem takarná ki az inventory a kiscsajt!
 • Broafka #1
  ez a jancsi és juliskás szerintem hibás vagy én nem tudom, mert kéri a tükröt az a lélektelen nő, juliska feje fölött meg is jelenik a tükör, de hiába rakom oda, nem történik semmi :-/