Ötvös Tibor

Október legjobb ingyenes játékai

Októberben a megszokottnál kevesebb olyan játék jelent meg, melyek ingyenesen elérhetők, de ennek ellenére kellemes kikapcsolódást nyújthat minden, a Call of Dutyba vagy Medal of Honorba megfáradt játékosnak.

A Super Crate Box az utóbbi idők egyik legjobb és legnehezebb freeware alkotása. A játékosnak egyszerű a feladata: karakterével minél több dobozt kell összegyűjteni. A nehézséget az ellenfelek okozzák. Minden ellenség a középen található tűz felé siet, mert abba beleugorván a képernyő tetején egy sokkal erősebb és gyorsabb karakterré válik.



Melyik érdekel a legjobban?
(Összesen 78 szavazat)
  • Super Crate Box
    21 % (16 szavazat)
  • Gretel & Hansel Part 2
    31 % (24 szavazat)
  • Technobabylon &#8211
    0 % (Part 2 szavazat)
  • Pirates of New Horizons
    21 % (16 szavazat)
A Gretel & Hansel Part 2 egy nagyon ötletes és rendkívül brutális feldolgozása a Jancsi és Juliska mesének. A most megjelent rész már a második, az első tavaly jelent meg, de mindkettő elérhető az előző linken. A kalandjátékban meg kell dolgoztatni a szürkeállományunkat és néha valóban érdekes feladatokat kell megoldanunk.

A Technobabylon - Part 1 egy sokak szemében ismerős műfajt képvisel. A játékban szintén nem túl nehéz a feladatunk: ki kell szabadulnunk a szobánkból. A nem túl távoli jövőben egy nő élete legrosszabb éjszakája után úgy ébred a szobájában, hogy nem tudja, mi is történt előző nap. Mindenképpen érdemes kipróbálni.



A Pirates of New Horizons Pirates of New Horizons tulajdonképpen egy demó, mellyel az Exit Strategy Entertainment szeretné letesztelni, hogy mennyire tetszik a játékosoknak az alkotásuk. Ha a visszajelzések negatívak, akkor a csapat belekezd egy másik alkotásba. A Pirates of New Horizons tulajdonképpen egy kalózos Zelda, egy kardozós kalandjáték, melyben mindenféle brutalitást, vért mellőztek az alkotók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • muzzyka #5
    halihó, hát én szeretem a böngészős ingyenes jatékokat.. most talátam egy nagyon jót. Terra Millitaris.. a gPotatoes újj projektje, még beta verzió, de már lehet rajta nyomulni :) ajánlani tudom
  • buklee #4
    tetszik ez a havonta ingyen játékok összegyűjtése cikksorozat. Netbookomra pont ilyenek valók unaloműzésnek:)
  • Broafka #3
    meg lehet csinálni, más ott a feladat, én már végigvittem
  • Jagdgeschwader #2
    Pont ott akadtam el én is, nem lenne gond, ha nem takarná ki az inventory a kiscsajt!
  • Broafka #1
    ez a jancsi és juliskás szerintem hibás vagy én nem tudom, mert kéri a tükröt az a lélektelen nő, juliska feje fölött meg is jelenik a tükör, de hiába rakom oda, nem történik semmi :-/