Ötvös Tibor

A hét legjobb ingyenes játékai

A Syndicate reboot leleplezése miatt egy napot csúszott a hét legjobb ingyenes játékait bemutató rovatunk, de most itt van. Szóval lássuk, melyik az a - jelen pillanatban három - alkotás, melyet érdemes lehet kipróbálni.

The Night Circus
A The Night Circus egy érdekes elegye a szöveges kalandjátéknak, kártyás játékoknak és a marketingnek. A játékban ugyanis kártyákat kapunk, melyeket felhasználva alakíthatjuk saját kalandunkat. Ráadásul mindez egy hamarosan megjelenő novella első részének a reklámja is, szóval ötletes egy reklám, az biztos. A játékhoz Facebook vagy Twitter fiókkal is rendelkezni kell, de semmit nem kell megosztani.



Doppler
Következő címünkben egy titokzatos űrhajó darabkái potyognak le az égből és a mi feladatunk összegyűjteni a mögötte érkező esővizet. A Doppler főszereplője egy tudós és azt kutatjuk, hogy vajon miért változott meg az eső az űrhajó miatt. A játék egy klasszikus árkád alkotás, szóval az agyunkat nem nagyon kell megtornáztatni benne, a vizet nem kell elemeznünk. Elég, ha az előírt mennyiséget összegyűjtjük. EZ nem lesz könnyű, különböző akadályokba ütközünk majd a pályákon.

Hollow
A Hollow főszereplője lent ragadt a Föld alatt és feladatunk kijutni a felszínre. Dolgunkat nehezíti, hogy csak a körülöttünk lévő terepet látjuk, így számos alkalommal úgy ugrunk majd le az egyik párkányról, hogy fogalmunk sincs, hova érkezünk. A Hollow egy vérbeli platformer, amit minden rajongónak érdemes kipróbálni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zedow #2
    +1
    Én is ajánlok egyet: MiniRacingOnline
  • 7evenb #1
    Úgy általában: az emberek zöme először a képeket futja át. Kérlek tegyetek már minden játékhoz néhány screenshotot.