Ötvös Tibor

Normális 30 év feletti férfi nem játszik

A jelek szerint a képregények és a videojátékok továbbra is gyerekterméknek tűnnek egyesek szemében.

Legalábbis a The Today Show hét eleji riportjában ez hangzott el egy úriember szájából. A műsorban hölgyek tehettek fel kérdéseket Donny Deutsch tévés személyiségnek, aki egyben híres marketing szakember is. Az egyik hölgy azt kérdezte, hogy "mennyire normális, ha egy 30 évnél idősebb férfi még mindig játszik."



"Ez fura" - válaszolta Deutsch. "A válasz nem. Ha valaki eléri a 30 éves kort, akkor már kell, hogy legyen valami fontosabb vagy érdekesebb dolog az életünkben, mint a videojátékok. Ha azonban valaki a gyermeke oldalán játszik, akkor az teljesen elfogadható és érthető is."

Mindenesetre érdekes, hogy ismét ilyen kijelentések hangozhatnak el, mikor egy friss felmérés szerint a játékosok átlag életkora 37 év és az amerikai háztartások 72 százalékában van valamilyen játékgép (konzol, számítógép). Végül pedig a játékosok 42 százaléka nő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bakagaijin #69
    Nem játszani az kb. azt jelenti hogy zéró kreativitással rendelkezni, mint ahogy BrockSamson is utalt rá :).
  • BrockSamson #68
    Egyertelmu, hogy 30 folott (sot legyen inkabb 20 folott) egy NORMALIS ferfi mar nem jatszik hulye jatekokkal, meg nem foglalkozik olyan filmekkel es konyvekkel amik egy cseppet is kepesek lennenek fantaziajanak megmozgatasara. Inkabb elmegy marketingesnek es megmondja a tutit. :D
  • morden #67
    Olvasd el mire írtam, értelmezd és rájössz mekkora butaságot írtál.
  • pheaton #66
    ott,hogy az ismerösöd kretén.
  • pheaton #65
    ....nem azért nem játszol mert öreg vagy,hanem azért vagy öreg,mert nem játszol!!
    azt hiszem ebben minden benne van.
    a játék az emberi természet része,és aki laragad a video játékoknál ezen a téren,na annak vannak gondjai. közelebb vagok a 40 hez,mint a 30 hoz,megjártam az életben ezt-azt,de a játék még mindig szorakoztat. nem érzem ugy ,hogy ez korfüggö volna. aki kiégett,és megkeseredett,ne a játék elleni harcbantakarja megtalálni a boldogságát,mert nem fog menni. nekik sehol sem lesz boldogságuk.
    üdv.
  • Ender Wiggin #64
    Életfeladatok? gratulálok, kreáltál egy új szót. És ha jól elolvasod még egyszer kétszer, nem "apuka", csak szimplán 30-as férfi.
    Egyébként a gyerekkel együtt is megoldható. Öledbe veszed, aztán együtt toljátok a strip poker-t.
  • morden #63
    Érdekes szórakozási stratégia, vagy játék, vagy részegség, jelentem kb 1 millió másik szórakozási forma van, nem csak ez a kettő.
  • morden #62
    Nemjól fogalmaztam meg, sry azzal ninsc gon ha heti 1-2-szer 1-2 órát játszik az apuka, hanem azzal van a baj, ha napi rendszerességgel több órát játszik, mivel az életfeladatok rovására fog menni.
  • donceleger #61
    Már bocs, de senki sem mondta, hogy ezért deviáns vagy! Pont mi vagyunk az idióták mert még mindig játszunk. Véleménye mindenkinek lehet ezzel kapcsolatban és azzal nincs is baj, hiszen kinek úgy jó, kinek így, de akkor megy fel a pumpa amikor ilyet valaki kijelent, biztosan állítja. Az ilyen ember irdatlanul beképzelt, vagy teljesen impotens a játékokhoz mert még csak egy mariot sem tud végigvinni és éppen ezért irigységből mondja ezeket, akkor még ráadásul szánalmas is.
  • Hoz_Hun #60
    Jelentem 36 éves vagyok. Nős, valamint két gyermek apja. Van házam, kocsim, ja igen van diplomám is kettő. Nem vagyok normális... rendszeresen szoktam még játszani (bár már csak XBox360-on).