Normális 30 év feletti férfi nem játszik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kölcsönkért idõbõl élek....
azt hiszem ebben minden benne van.
a játék az emberi természet része,és aki laragad a video játékoknál ezen a téren,na annak vannak gondjai. közelebb vagok a 40 hez,mint a 30 hoz,megjártam az életben ezt-azt,de a játék még mindig szorakoztat. nem érzem ugy ,hogy ez korfüggö volna. aki kiégett,és megkeseredett,ne a játék elleni harcbantakarja megtalálni a boldogságát,mert nem fog menni. nekik sehol sem lesz boldogságuk.
üdv.
kölcsönkért idõbõl élek....
Egyébként a gyerekkel együtt is megoldható. Öledbe veszed, aztán együtt toljátok a strip poker-t.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
http://vakond.hu/
1, Ha nincs gyereked 30 evesen - fail
2, Ha 30 evesen nem talalsz fontosabb vagy erdekesebb kikapcsolodasi format - fail
El sem tudom kepzelni mennyire unalmas es szanalmas elete lehet ennek a csokanak..valoszinuleg amolyan katonasan "meg szarni is ugy megy, hogy megfeleljen a szolgalati szabalyzatnak" el..
Max a hülye picsákat, mert õk igénylik, hogy megmondják nekik, hogy most éppen mi a frankó. Meg különben is minden napra kell valami, amirõl a szintén gyp-s barátnõikkel cseveghetnek.
És akkor még a partnereiket, a divatmajom kis ratyikat nem is említettem... <#hehe>#hehe>
https://twitter.com/foodlfg
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Take care to get what you like - or you will be forced to like what you get!
Ez számomra értelmezhetetlen információ. Szerencsére eléggé sokat tartózkodom a családom közelében, így a társasjátékok és különféle kártyajátékok nagyon népszerûek a köreinkben. Sok mindenhová el is megyünk társasággal, de néha azért jól esik egy kis konzolozás. Ez szerintem semmiképpen sem valami rossznak az elõjele. Kikapcsolja magát az ember és jól szórakozik, nyilván ezért is játszik. Ismét kérdem, mi ezzel a baj?
Hála a STALKERNAK.... itt vagyok és már csak gyógyszert szedek (Nootropil -Clopidogrél)
Ennyit a játékról! :-)
A játék egy tünete annak hogy valami nem okés, valami hiba van, hogy az idõt nem egymással és egymásért töltjük, hanem megtöltjük haszontalan értemtelen cselekvésekkel (Schopenhauer)
az emberi hülyeség és a butaság pedig határtalan, jó példa erre az ismerõsöd is, de ezért nehogy már a játék legyen a felelõs. Nyilván van választása, mert mindenkinek van, lehet neki így jó!
mindenesetre számomra aki játszik az nem egyenlõ egy buta emberrel.
Félre a tréfával, nekem meg van egy ismerõsöm, 20-éves, suliból kibukott a játék miatt, jelenleg otthon ül, alkalmi munkákból él, semmi életkilátása nincs , de van 3db lvl80as wow karaktere, hol itt a probléma ?
én ott játszottam ahol csak tudtam, nem csak gépen, vagy konzolon, mégis értelmesnek vallom magam. leérettségiztem, van egy jó munkahelyem ahol megfizetnek és van családom is. hol itt a probléma a játékkal?
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
vannak értelmes, hasznos és értelmetlen, hasztalan játékok
meg attól is függ mennyit játszik
A játék neve "etetés"
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Havi pár óra,azt pont.(apropó van fenn cod-ozni valaki?)
Anyáméknál lakom!
Robogóm van!
Easy Rider! Öcsém!
na ,de nem ennyire egyszerü.
36-vagyok! És hülye cikkeket olvasok,ja és írok be ilyeneket.
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Itt kellett volna kifejtenie, felsorolnia, hogy még is mire gondolol.