69
  • bakagaijin
    #69
    Nem játszani az kb. azt jelenti hogy zéró kreativitással rendelkezni, mint ahogy BrockSamson is utalt rá :).
  • BrockSamson
    #68
    Egyertelmu, hogy 30 folott (sot legyen inkabb 20 folott) egy NORMALIS ferfi mar nem jatszik hulye jatekokkal, meg nem foglalkozik olyan filmekkel es konyvekkel amik egy cseppet is kepesek lennenek fantaziajanak megmozgatasara. Inkabb elmegy marketingesnek es megmondja a tutit. :D
  • morden
    #67
    Olvasd el mire írtam, értelmezd és rájössz mekkora butaságot írtál.
  • pheaton
    #66
    ott,hogy az ismerösöd kretén.
  • pheaton
    #65
    ....nem azért nem játszol mert öreg vagy,hanem azért vagy öreg,mert nem játszol!!
    azt hiszem ebben minden benne van.
    a játék az emberi természet része,és aki laragad a video játékoknál ezen a téren,na annak vannak gondjai. közelebb vagok a 40 hez,mint a 30 hoz,megjártam az életben ezt-azt,de a játék még mindig szorakoztat. nem érzem ugy ,hogy ez korfüggö volna. aki kiégett,és megkeseredett,ne a játék elleni harcbantakarja megtalálni a boldogságát,mert nem fog menni. nekik sehol sem lesz boldogságuk.
    üdv.
  • Ender Wiggin #64
    Életfeladatok? gratulálok, kreáltál egy új szót. És ha jól elolvasod még egyszer kétszer, nem "apuka", csak szimplán 30-as férfi.
    Egyébként a gyerekkel együtt is megoldható. Öledbe veszed, aztán együtt toljátok a strip poker-t.
  • morden
    #63
    Érdekes szórakozási stratégia, vagy játék, vagy részegség, jelentem kb 1 millió másik szórakozási forma van, nem csak ez a kettő.
  • morden
    #62
    Nemjól fogalmaztam meg, sry azzal ninsc gon ha heti 1-2-szer 1-2 órát játszik az apuka, hanem azzal van a baj, ha napi rendszerességgel több órát játszik, mivel az életfeladatok rovására fog menni.
  • donceleger
    #61
    Már bocs, de senki sem mondta, hogy ezért deviáns vagy! Pont mi vagyunk az idióták mert még mindig játszunk. Véleménye mindenkinek lehet ezzel kapcsolatban és azzal nincs is baj, hiszen kinek úgy jó, kinek így, de akkor megy fel a pumpa amikor ilyet valaki kijelent, biztosan állítja. Az ilyen ember irdatlanul beképzelt, vagy teljesen impotens a játékokhoz mert még csak egy mariot sem tud végigvinni és éppen ezért irigységből mondja ezeket, akkor még ráadásul szánalmas is.
  • Hoz_Hun
    #60
    Jelentem 36 éves vagyok. Nős, valamint két gyermek apja. Van házam, kocsim, ja igen van diplomám is kettő. Nem vagyok normális... rendszeresen szoktam még játszani (bár már csak XBox360-on).
  • DontKillMe
    #59
    Lehet, hogy fura, amit mondok, de valahol igaza van a faszinak. Imádtam játszani, éjjeleken át. Családom lett, elmúltam harminc, már inkább negyven, mint harminc és egyszerűen nem érdekel. Még tavaly is raktam magamnak össze gépet játékra és vettem játékokat. Egyiket sem tudtam végigjátszani. Fogtam és eladtam az egészet. Laptop és hali. Nem érdekel. Sajnálom, de tényleg. Nem köt már le. Nagyon ritkán egy kis casual game és ennyi. Fura, de nem érzem magam ezért deviánsnak, sőt természetesnek veszem.
  • Ender Wiggin #58
    Elmúltam 30, a nejem is elmúlt 30. Abnormálisak vagyunk, mert gyakran együtt toljuk az Unreal Tournament epizódjait...
  • csimmasz
    #57
  • Kornan
    #56
    Nem kell ezt komolyan venni. Normális ember azt csinál a szabadidejében amit szeret vagy amit akar, addig amíg nem árt vele másoknak vagy önmagának ,mert az már nem lenne normális szerintem. És nem hagyja, hogy ilyen féleszű megmondóemberek meghatározzák mit csináljon vagy mit ne.
  • OliApa
    #55
    Én az ötvenharmadikat taposom és simán belefér a játék, (PC, PS3) ami alkalmanként néha 2-3 óra és hetente többször rácuppanok. Csak az idő az ellenfél, mert hát ugye a kenyérre való a legfontosabb, a feleségem meg egy Angyal.
  • kisemlős
    #54
    Fogadjunk az amcsi oldalon álltak, a vietnami háborúban...
  • cateran
    #53
    "Ez fura" - válaszolta Deutsch. "A válasz nem. Ha valaki eléri a 30 éves kort, akkor már kell, hogy legyen valami fontosabb vagy érdekesebb dolog az életünkben, mint a videojátékok. Ha azonban valaki a gyermeke oldalán játszik, akkor az teljesen elfogadható és érthető is."
    1, Ha nincs gyereked 30 evesen - fail
    2, Ha 30 evesen nem talalsz fontosabb vagy erdekesebb kikapcsolodasi format - fail

    El sem tudom kepzelni mennyire unalmas es szanalmas elete lehet ennek a csokanak..valoszinuleg amolyan katonasan "meg szarni is ugy megy, hogy megfeleljen a szolgalati szabalyzatnak" el..
  • FoodLFG
    #52
    Kit érdekel, hogy mit mondanak a TVben.
    Max a hülye picsákat, mert ők igénylik, hogy megmondják nekik, hogy most éppen mi a frankó. Meg különben is minden napra kell valami, amiről a szintén gyp-s barátnőikkel cseveghetnek.
    És akkor még a partnereiket, a divatmajom kis ratyikat nem is említettem...
  • Evoluti0N
    #51
    Akkor ezek szerint a 47 éves apám, akinek három gyereke, jó házassága (az anyámmal a gyengébbek kedvéért ) és állandó munkahelye van nem normális, mert időnként szokott játszani?
  • kat10 #50
    dehogynem DDD jómagam 37 vagyok imádpm a játákokat feszültséglevezető számomra inkább minthogy csont részeg legyek nap mint nap
  • zserrbo
    #49
    A játék a szórakozás egy formája. Ilyen alapon ne szórakozzon az ember sehogyan sem csak robotoljon mi? Inkább az a nem normális, hogy ilyen idióták még pénzt is kapnak a TV-s szereplésért. Tovább megyek. Miért csodálkozunk ezen? A TV-ben mióta megszűnt a Frei dosszié értelmes műsort nem láttam. 15 percre bárki híressé válhat. Asszem lassan lejár a 15 perce a csávónak a részemről, ennyi.
  • djstefi
    #48
    34en tul vagyok es igen, bevallom, h nagy gamer pofa vagyok :D heti 1-2 alkalomal le ulok es jettemben vegig viszek egy FPS-t de ettol elteroen elem az eletem - ,csalad,melo, baratok, szorakozas. most menjek a cassa loco-ba mert nem vagyok "normalis " ?
  • Veriga
    #47
    Igen rövid az u ,hát vannak még hiányosságaim de helyre jövök!
  • cateran
    #46
    Jatek...nomen est omen...nincs olyan, hogy haszontalan vagy hasznos...
  • donceleger
    #45
    A játék egy tünet, hogy valami nem stimmel?
    Ez számomra értelmezhetetlen információ. Szerencsére eléggé sokat tartózkodom a családom közelében, így a társasjátékok és különféle kártyajátékok nagyon népszerűek a köreinkben. Sok mindenhová el is megyünk társasággal, de néha azért jól esik egy kis konzolozás. Ez szerintem semmiképpen sem valami rossznak az előjele. Kikapcsolja magát az ember és jól szórakozik, nyilván ezért is játszik. Ismét kérdem, mi ezzel a baj?
  • Stranger666
    #44
    ja, tanulni is lehet...
  • Veriga
    #43
    Ha jó a játék akár tanúlni is lehet belőle a másik... egy agyondolgozott stroke-ot átélt emberkének kimondottan jót tesznek bizonyos játék tipusok,(memória, bénulás).Engem 2008-bam ért utol a népbetegség bal kezemre lebénúltam, látásom kettős VOLT!
    Hála a STALKERNAK.... itt vagyok és már csak gyógyszert szedek (Nootropil -Clopidogrél)
    Ennyit a játékról! :-)
  • Stranger666
    #42
    de az már retard... a szabadidődben meg hagy játszhass már..
  • morden
    #41
    Természetesen nem a játék a hibás, hanem az ember ( kokain cserej se hibás a drogháborúk miatt ).
    A játék egy tünete annak hogy valami nem okés, valami hiba van, hogy az időt nem egymással és egymásért töltjük, hanem megtöltjük haszontalan értemtelen cselekvésekkel (Schopenhauer)
  • donceleger
    #40
    minek a diploma? túl kemény, még csak kitörölni sem lehet vele. arról nem is beszélve, hogy a diploma sem tanítja meg az életet. ja, hogy többet lehet vele keresni? van egy pár diplomás ismerősöm akik nem kaptak állást mert agyoniskolázottak. és ez sajnos nem tréfa!

    az emberi hülyeség és a butaság pedig határtalan, jó példa erre az ismerősöd is, de ezért nehogy már a játék legyen a felelős. Nyilván van választása, mert mindenkinek van, lehet neki így jó!
    mindenesetre számomra aki játszik az nem egyenlő egy buta emberrel.
  • morden
    #39
    Mondjuk a számítógépre/konzolra szánt idő alatt egy diploma is összejöhetett volna :D

    Félre a tréfával, nekem meg van egy ismerősöm, 20-éves, suliból kibukott a játék miatt, jelenleg otthon ül, alkalmi munkákból él, semmi életkilátása nincs , de van 3db lvl80as wow karaktere, hol itt a probléma ?
  • donceleger
    #38
    ja és fater közben már nagypapa lett, de még a mai napig benne van egy jó kis játékban és soha nem kellett noszogatni érte. szerintem ez így a normális.
  • donceleger
    #37
    hát ha az én apám is ezen a véleményen lett volna annó, akkor iszonyat szar gyerekkorom lett volna. ha hülye a gyerek, azon nem segít a számítógép mentesítés meg a konzoloktól való eltiltás. főleg most nem, amikor már a mozgásérzékelés világában járunk, legalább nem csak ücsörög a gyerek a tv előtt, hanem mozog is.
    én ott játszottam ahol csak tudtam, nem csak gépen, vagy konzolon, mégis értelmesnek vallom magam. leérettségiztem, van egy jó munkahelyem ahol megfizetnek és van családom is. hol itt a probléma a játékkal?
  • morden
    #36
    Én egyetértek azzal, hogy 30 felett normális férfi nem játszik, azzal a kiegészítéssel, hogy akkor se normális ha a gyerekét hagyja játszani számítógépen/konzolon.
  • Bulics
    #35
    Nemtudom még sokára leszek 30 éves(remélem:-), de ugyanakkor nyugdíjjas ismerőseim is vannak akik pl háborús emlékcsatákat játszanak. Másrészt egyre inkább(de még mindig kismértékben) fejlődnek a videojátékok is, történetileg stb, ugyhogy megcélozzák azt a piacot is. Meg aki egésznap játszik legyen akárhány éves ott tényleg vmi baj van.
  • Merces
    #34
    ..az,szeretek játszani, de attol még nem tartom értelmes időtöltésnek....
  • NEGATRON
    #33
    ÉS az mennyire normális ha valaki évtizedekig munka órákat tölt a kocsmába és üresen néz maga elé! Vagy szétdrogozza az agyát...
  • koschwarz
    #32
    ezek szerint nálad az, hogy egy játék szórakoztat, az értelmetlen dolog.
  • Merces
    #31
    ...mondanál pár értelmes,hasznos játékot? mondjuk összetettet ami megfelel az igényeimnek azt ismerek de hogy értelmes dolog lenne na az túlzás....
  • Merces
    #30
    ...hát olyan drogok amiket meg tud venni a fizujábol, és nem kell hozzá kocsikat feltörnie, pornócsatorna, beutaló nemibeteg gondozóba, egy moci amivel felelőtlenül száguldozhat, veszekedhet az exel hogy mikor hozza vissza a gyereket, ezek mind komoly értékálló dolgok....nem ugy mint a szaros játszadozás ...fuujj