Szekeres Viktor

A Nyócker rendezőjének új animációs filmje - itt az előzetes

Hiába volt nagy siker a Nyócker, hiába kapott külföldi partnereket maga mellé Gauder Áron, a 2004-es animációs film rendezője, új filmjét, az Egillt még mindig nem tudta bemutatni. Addig az előzetessel vigasztalódhatunk.

Gauder Áron 2004-es filmje, a Nyócker meglepő sikernek bizonyult a magyar mozikban. Az animáció népszerűségénél már csak az meglepőbb, hogy a rendező következő filmjét még mindig nem mutathatta be, hiszen, bár kapott rá állami támogatást, még mindig nem teljes a tervezett költségvetés.


Az Egillt eredetileg 2009-ben tervezték bemutatni, de egyelőre a 2011-es premier is valószínűtlennek tűnik, pedig Gauder Áron egészen Izlandig utazott, hogy megtalálja új filmjének témáját, mely a Nyóckerrel ellentétben 3D-s animáció lenne. Egill egyébként egy izlandi mitológiai hős, s a rendező gyermekkori emlékei, illetve Izlandhoz való vonzódása révén talált rá történetére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #5
    Még mielőtt jönne a sok nyenyenye, hogy magyarok mennyire utáljuk egymást, meg csak magunkat tudjuk fikázni, meg, ha valaki magyar alkot valamit, azt csak szarozzuk, elfogultság nélkül mondhatjuk, hogy ebben a trailerben SEMMI, de SEMMI az égegyadta világon nem volt...
    Megnéztem egymás után 2x és azon gondolkodtam, hogy ez az előzetes miről is akar engem meggyőzni, hogy megnézzem?!
  • bippo #4
    Pár éve nagyon vártam. Már csökkent a lelkesedésem :(
  • CaptainRumi #3
    Néddmán' egyhelyben repüla varrjúú!
  • Wittgen #2
    Miért is?
  • falselight #1
    nem is tudom milyen jelző illene a legjobban erre az előzetesre. talán a szar?