Szekeres Viktor

Itt a Gnómeó és Júlia vicces előzetese

Szinte minden hónapra jut egy vagy két 3D-s animációs megjelenés. Februárra például Shakespeare egyik története kap furcsa feldolgozás. A Rómeó és Júliáról van szó - csak gnómokkal.

A Miaramax és a Touchstone Pictures február 11-én mutatja be a Gnomeo & Juliet című animációt, természetesen 3D-ben. (A családi kaland hazai premierjéről még nincs infprmáció.) Shakespeare történetének kitekert, komikus verziójáról van szó, melyet a Shrek 2 egyik rendezője, Kelly Asbury készített, s Elton John klasszikus, valamint vadonatúj dalaival lesz megtűzdelve.


A film itthon minden bizonnyal szinkronnal fog megjelenni, de aki átvált a DVD-n az eredeti hangsávra, az a két főszereplőt James McAvoy és Emily Blunt hangján hallhatja majd megszólalni, de rajtuk kívül a szinkronizálók soraiban üdvözölhetjük Michael Caine-t, Jason Stathamet, Maggie Smith-t, Patrick Stewartot és Ozzy Osbourne-t is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • shandix #6
    Nem mintha kedvem lenne megnézni, de úgy érzem hogy ebben a két és fél perben bemutattak minden jót, bár remélem nincs igazam.
  • csuszi #5
    lurkók.
  • csuszi #4
    a. ragaszkodnak az eredetihez és a lúrkók sírva jönnek ki a moziból,
    b. nem téma hogy az eredetiben meghalnak?
  • Wittgen #3
    Szeretem az animációs filmeket, de ez engem most nem győzött meg.
  • bippo #2
    Vicces, jó poénok vannak benne.
    A cím meg kicsit favicc, de teljesen találó.
  • maxy182 #1
    Aranyos, de adhattak volna neki más címet is, mert ez szörnyű!