Szekeres Viktor

Animációs scifi kapott folytatást

Hiába a sikertelenség, mégis elkészült a Fox 2008-as animációs filmjének, a Csimpilótáknak a folytatása. A filmet 3D-ben mutatták be, már persze azokban az országokban, ahol nem csak DVD-n jelenik meg.

Jövő év elején nálunk is megjelenik a Fox 2008-as animációs scifijének, a Csimpilótáknak a második része, a Space Chimps 2: Zartog Strikes Back, melyet az angol mozikban május végén mutattak be. Az alant látható előzetesből pedig az is kiderül, hogy alacsonyabb költségvetésű próbálkozásról van szó, melyben többek között a szinkronhangok is megváltoztak, és persze az animáció minősége.


A Csimpilóták második része nálunk és a legtöbb országban csak DVD-n jelenik meg, hiszen az első rész elég nagyot bukott. Amerikában 30, nemzetközileg pedig mindössze 34 millió dollár bevételt szedett össze a 37 millióból készült film. A Space Chimps 2: Zartog Strikes Back Anglia mellett még izraeli, orosz és kazah mozikban is látható volt 3D-ben, azonban Amerikában is csak a DVD-megjelenés jutott neki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #7
    Egyébként a főszereplők közül csak Zarthog és Ham hangja más, mint az elsőben volt...Bár lehet, hogy Viktor a magyar szinkron hangokra gondolt. Arról nem tudok nyilatkozni...:-D
  • DeviloftheHell #6
    inkább hagynák az animácios filmek készitését a japánokra azok legalább kinéznek vhogy ezek az idiota 3d modellek.....
  • bippo #5
    Há' úúhajó van benne. Tehát cifi :)
  • CybeRick #4
    És ez a szutyok mitől "sci-fi"????
    Inkább animációs mese, kb mint Shrek.
  • bippo #3
    Az első még gagyibban nézett ki.
  • vg #2
    Áhh, dehogy. Szekeres Viktornak, azaz Winnie-nek(bár Amerikában nőket hívnak így) ez bukás, és csak a veszteség kedvéért, újabb pénzszórás alkalmával készítettek új részt. De lehet mindenki hülye, csak ő a helikopter.
  • bladesoft #1
    37> 30+34 ????
    LEhet bukott de az ára bőven visszajött.